9.6 C
Switzerland
More

  Burrat distancohen nga gra të mira

  spot_imgspot_img

  Ähnliche

  Njerëzit më jetëgjatë në botë i hanë këto 4 erëza

  Njerëzit më jetëgjatë në botë: Sekretet e zonave blu Pesë...

  Edhe vajzat mund të bëhen superheroina

  Vajzat mund të jenë superheroina Çdo histori ka superheroinën e...

  Peshëngritja dhe përtëritja e lëkurës

  Ushtrimi ka përfitime mahnitëse për lëkurën, veçanërisht peshëngritja Ushtrimi njihet...

  Përqindja e duhur e ushqimit dhe ushtrimeve

  Dieta dhe ushtrimi si shtylla e transformimit trupor Çelësi për...

  Teilen

  Në shumicën e marrëdhënieve, frika e vetmisë dhe e ndarjes është një ndjenjë tepër e shpeshtë dhe e zakonshme. Por, mund të bëhet diçka për të ndryshuar këtë gjendje. Nëse kërkojmë të rishohim dhe të përmirësojmë këtë situatë, është e rëndësishme që të ndjehemi të sigurt në vetvete dhe të mos lejojmë që frika të kontrollojë jetën tonë.

  Kjo do të na ndihmojë të jemi më të hapur dhe më dashamirës ndaj partnerit tonë, në vend që të jemi të prirur të largohemi.

  Grate te bukura

  Partneret femra në marrëdhëniet e tyre në përpjekje për të kënaqur partnerin e tyre, mund të përballojnë një pasiguri të madhe, duke rrezikuar marrëdhënien dhe relaksimin që janë thelbësore për një marrëdhënie të suksesshme. Studiuesit kanë marrë në shqyrtim këtë çështje dhe nevoja për të dëgjuar mendime nga expertët në këtë fushë është e rëndësishme në raste të tilla.

  Në këtë mënyrë, do të jeni në gjendje të vazhdoni të merrni kënaqësi në marrëdhëniet tuaja dhe të rrisni lidhjen tuaj me partnerin tuaj. Nëse kërkoni ndihmë nga një specialist, mund të siguroheni se jeni në rrugën e duhur për të arritur suksesin në marrëdhënien tuaj.

  Klein Olson, një këshilltar për marrëdhënie, i ndihmon çiftët të kuptojnë arsyet e ndarjes dhe pse burrat ndonjëherë i lënë gratë e tyre të dashura. Në shumicën e rasteve, thuajse të gjithë meshkujt e lënë nën presionin e emocioneve. Kjo nuk është asgjë tjetër veçse një shenjë se ata nuk janë të aftë të zgjidhin konfliktet emocionale dhe nuk i trajtojnë ato në mënyrën e duhur.

  Me Këshillat e Klein Olson, ata mund të mësojnë se si të trajtojnë dhe të përballojnë ndjenjat e tyre dhe t’i zgjidhin situatat në mënyrë efektive. Të arrijmë bashkë në rrugën e të qenit njerëz të ndjeshëm dhe të zgjuar.

  Për hir të krijimit të një lidhje të shëndetshme në dashuri, është e rëndësishme të zgjidhni sjelljen e duhur.

  Nëse burri ka nevojë të garojë me gruan për të kontrolluar marrëdhënien e tyre, ai jo vetëm që nuk përfaqëson një rolin mashkullor të sjellshëm, por gjithashtu mund të humbasë vendin e tij në jetën e gruas së tij.

  Respekti i drejtuar ndaj njëri-tjetrit.

  Një burrë i vërtetë nuk mund të ndërtojë një jetë me një grua që nuk i jep respektin e tij. Ai duhet të ndjehet i mirëpritur dhe përkrahur nga partnerja e tij dhe të ndiejë se është në qendër të vëmendjes së saj. Ai duhet të ketë siguri që ajo do ta pranojë në momente të dobëta dhe të jetë një mbeshtetje e fortë në jetën e tij. Me një grua të tillë lartë, ai mund të shkojë deri në kufijtë e tij dhe të përjetojë më shumë aventura dhe liri sesa kur është vetëm.

  spot_imgspot_img