7 C
Switzerland
More

  Dallimi ideal në moshë, për martes të lumtur

  spot_imgspot_img

  Ähnliche

  Njerëzit më jetëgjatë në botë i hanë këto 4 erëza

  Njerëzit më jetëgjatë në botë: Sekretet e zonave blu Pesë...

  Edhe vajzat mund të bëhen superheroina

  Vajzat mund të jenë superheroina Çdo histori ka superheroinën e...

  Peshëngritja dhe përtëritja e lëkurës

  Ushtrimi ka përfitime mahnitëse për lëkurën, veçanërisht peshëngritja Ushtrimi njihet...

  Përqindja e duhur e ushqimit dhe ushtrimeve

  Dieta dhe ushtrimi si shtylla e transformimit trupor Çelësi për...

  Teilen

  Diskutimi rreth diferencës në moshë në mes dy  të dashurve është një temë e shpeshtë dhe aktuale!

  Në radhë të parë duhet të jemi të ndershëm dhe të pranojmë se kjo është një problematikë reale dhe e zakonshme në lidhjet e sotme.

  Mosha ne Cifte

  A keni menduar ndonjëherë për dallimin ideal? 1 vit!

  Bazuar në një qëndrim shkencor dhe në shifrën e impresionuese prej më shumë se 4000 pjesëmarrësish të studimit.

  Studimet tregojnë se çiftet me ndryshim moshe prej 5 deri në 10 vjet kanë 20% mundësi të divorcohen në të ardhmen.

  Ndërsa në raste të rralla, kur diferentja moshore e çiftit është më shumë se 20 vjet, shanset për divorc shkojnë deri në 90%!

  spot_imgspot_img