21.9 C
Switzerland
More

  Martesa në moshë të re, dhe divorci

  spot_imgspot_img

  Ähnliche

  Të destinuar për ndarje?

  8 shenja që je në një marrëdhënie karmike! Mendojnë se...

  Njerëzit më jetëgjatë në botë i hanë këto 4 erëza

  Njerëzit më jetëgjatë në botë: Sekretet e zonave blu Pesë...

  Edhe vajzat mund të bëhen superheroina

  Vajzat mund të jenë superheroina Çdo histori ka superheroinën e...

  Peshëngritja dhe përtëritja e lëkurës

  Ushtrimi ka përfitime mahnitëse për lëkurën, veçanërisht peshëngritja Ushtrimi njihet...

  Teilen

  Nëse dy partnerë kalojnë kohë bashkë, kjo mund të nxjerrë në pah shumë për lidhjen e tyre.

  Shumë kërkime e konfirmojnë faktin se fillimi i një marrëdhënieje mund të ndikojë në rrjedhën dhe daljen e saj.

  Divorci

  Në fakt, për disa çifte, një martesë e hershme mund të jetë thelbi i divorcit të tyre. Sondazhet tregojnë se 45% e çifteve e konsiderojnë moshën e tyre si shkak kryesor të ndarjes së tyre, duke argumentuar se nxitimi për të martuar në moshë të re mund të jetë arsyeja e divorcit.

  Studimi i kryer nga Institutet Studimore Familjare në Universitetin e Jutës vërtetoi se martesa para mosha 32 vjeç redukton ndjeshëm gjithë shanset e ndarjes, përkundër faktit se çiftet më të hershme mund të kenë prirje të divorcimit në vitet 30 dhe 40. Për të përfunduar, të dy studimet konfirmojnë se personat që martohen në mes të moshës së tyre, në moshën 28 deri në 32 vjeç, kanë shanset më të ulëta të divorcit.

  spot_imgspot_img