-1.5 C
Switzerland
More

  Efekti i ushqimit në rritjen dhe zhvillimin tuaj

  spot_imgspot_img

  Ähnliche

  Të dashurosh vs. Të ruash dashurinë

  Dashuria ndodh lehtë, por ruajtja e saj kërkon përpjekje. Të...

  Kush ka frikë nga intimiteti

  Në kërkim të intimitetit: drama e partnerëve të mbyllur...

  Mitet e përhapura për multivitaminët

  Zbulimi i së vërtetës: Mitet më të përhapura për...

  Kuzhinat etnike më të mira në botë.

  Kur shijet e thjeshta nuk mjaftojnë: një odisé kulinare...

  Arsyet pse çiftet e lumtura zgjedhin veshje të ngjashme

  Pse çiftet e lumtura zgjedhin të vishen njësoj Ky fenomen,...

  Teilen

  A duhet të hani mollë ose patate të skuqura?

  Duhet të merrni parasysh se çfarë hani në të vërtetë ka rëndësi. Studimet tregojnë se dieta juaj si fëmijë dhe adoleshent ndikon në rritjen dhe zhvillimin tuaj në mënyrë të konsiderueshme.

  Ushqimi

  Rëndësia e ushqimit në rritjen e adoleshentëve

  Gjithashtu, ushqimi gjatë fëmirisë dhe adoleshencës mund të ndikojë në shëndetin tuaj si i rritur! Ne kishim synim të kuptonim lidhjen mes ushqimit dhe rritjes së adoleshentëve. Kemi bërë një shqyrtim të studimeve shkencore të ndryshme për të parë çfarë dihet aktualisht në lidhje me këtë.

  Gjetëm se mos-konsumimi i mjaftueshëm i ushqimit, konsumimi i ushqimeve të gabuara dhe konsumimi i tepërt i ushqimit kanë ndikim në sistemet e trupit, por efektet janë të ndryshme në secilin rast. Gjithashtu mësuam se efektet negative të pakënaqësisë ushqimore nuk janë të përhershme nëse ato korrigjohen në kohën e duhur.

  spot_imgspot_img