9 C
Switzerland
More

  Të destinuar për ndarje?

  spot_imgspot_img

  Ähnliche

  A mund të shërohen çiftet nga tradhëtit

  Çfarë zbulon hulumtimi për procesin e rikuperimit në një...

  Turpi, a mund të jetë i dobishë?

  Rivlerësimi i turpit: rëndësia për rikthimin e përgjegjësisë morale Turpi...

  Avantazhet e qarjes së mirë në një shoqëri të ndarë

  Filmat që shkaktojnë lot, të cilët tani janë të...

  Vendimi për të pasur një fëmijë – ose dy

  Ka ushtrime që mund t'ju ndihmojnë të vendosni për...

  Si ta dini nëse lidhja juaj është toksike

  Njohja e një marrëdhënie të pasigurtë mund të jetë...

  Teilen

  8 shenja që je në një marrëdhënie karmike!

  Mendojnë se ti dhe partneri juaj do të jeni bashkë përjetë? Është e bukur ta imagjinosh këtë, por nuk ka garantime. Faktikisht, ju mund të jeni në një marrëdhënie “karmike” me të dashurën tuaj dhe të mos jeni ende të vetëdijshëm për këtë. Këto lloje marrëdhëniesh quhen kështu sepse ndonëse mund të fillojnë me ndjenja të intensitetit dhe çmendurisë, në fund ato nuk zgjasin sepse çifti është i verbuar për faktin se ata janë njerëz themelorisht të ndryshëm.

  Divorci 03

  Lidhje është e menjëhershme

  Kur fillon një marrëdhënie karmike, ajo nuk ndihet shumë ndryshe nga llojet e tjera të marrëdhënieve. Ndonjëherë mund të ndjeheni të tërhequr menjëherë, të ketë një atraksion fizik të fortë dhe elemente të tjera që ju bashkojnë.

  A mund të keni qëndruar bashkë në jetë të kaluara? Ne nuk po shkojmë në çështje të tilla. Por një gjë është e qartë: ndjenjat tuaja janë të fortë dhe ju ndjeni se keni shumë të përbashkët.

  Marrëdhënia është e mbushur me konflikte.

  Gjërat shkojnë në drejtim të keq shumë shpejt. Ndjenjat e forta që keni për njëri-tjetrin çojnë në shumë konflikt dhe dramë. Përfundoni në një cikël të përsëritur në të cilin grindeni gjithmonë për të njëjtat gjëra. Si rezultat, ju zhgënjeheni dhe vendosni të ndaheni, vetëm për të rikthyer pas këtë vendim dhe për të përpiqur të rregulloni gjërat përsëri.

  Bëhet e lodhshme dhe e mundimshme.

  Pasojë e dramave të marrëdhënies, ti ndodhesh gjithmonë në një gjendje të vazhdueshme stresi, duke ndjekur sikur të gjitha fuqitë emocionale dhe fizike të shkojnë shkurt.

  Një nga ndjenjat që lindën është frika se marrëdhënia do të mbarojë, e cila, natyrisht, përfundon gjithmonë te kjo sfidë. Ka një kufi për sa mundemi të mbajmë një barrë deri sa bëhet shumë e rëndë për ty.

  Ju zhvilloni një ndërvarësi reciproke.

  Për shkak të vështirësive që hasen, marrëdhëniet karmike kanë tendencë të krijojnë një ndërvarësi reciproke në çifte. Ndjenia e treguar është se për momentin harroni kush jeni si individë për hir të marrëdhënies.

  Kalojnë sa më shumë kohë bashkë, lini partnerin të marrë vendime që nuk do kishit marrë kurrë vetë dhe sakrifikoni nevojat dhe dëshirat tuaja duke menduar se kështu do shmangni konfliktin. Në rezultat, respekti, sinqeriteti dhe komunikimi, që janë themeli i një marrëdhënie të shëndetshme, mungojnë në këtë rast.

  Divorci 04

  Ju ndjeni një slitë emocionale

  Në sipërfaqe, duket se ti dhe partneri juaj jeni një kombinim perfekt. Mund të ndani një ndjenjë të njëjtë humorit, për shembull. Ose të keni të njëjtat hobitë ose të ndani besime të përbashkëta. Por pavarësisht kësaj, fakti që luftoni gjithmonë është një tregues i qartë se marrëdhënia është e paqëndrueshme.

  Kur marrëdhënia mbaron, ju mësoni se çfarë mund të duroni dhe çfarë dëshironi dhe keni nevojë në marrëdhënie.

  Ajo nxjerr në pah impulset tuaja më të këqija

  Një tjetër element kyç i një marrëdhënie të qëndrueshme është rritja e përbashkët e çiftit. Në marrëdhëniet karmike, mungojnë afirmimi pozitiv dhe shfaqet xhelozia, posesiviteti dhe tentimi i sabotimit të marrëdhënies, pavarësisht frikës së humbjes së njëri-tjetrit.

  Nuk e ki kurrë ndjesinë e qetësisë dhe në fund përfundon mardhënia.

  Në fillim të një marrëdhënie normale, shqetësohemi për mendimet e partnerit për ne. Por në marrëdhëniet karmike, çifti ndihet gjithmonë i tensionuar dhe duke pritur që gjërat të shkojnë keq. Ata kuptojnë në fund se marrëdhënien nuk ishte e fshehur. Marrëdhënia duhet të sjellë shpërqendrime në jetën tënde, ndaj drama e një marrëdhënie karmike nuk vlen fare.

  spot_imgspot_img