8.1 C
Switzerland
More

  Pastrimi me akull të thatë

  spot_imgspot_img

  Ähnliche

  Çfarë këshillojnë njerëzit që janë në lidhje për më shumë se 20 vite?

  Gjithmonë bëni komplimente për trupin e partnerit tuaj. Kemi parë...

  Konfuziteti rreth gjetjeve për alkoolin

  Çeshtja e abstenuesit ka rëndësi Gjetjet e fundit mbi alkoolin...

  Pse i idealizojmë dashuritë e para?

  Jemi ato që besojmë. A është ky fati, apo...

  A është refuzimi romantik më keq se sa rrugëtimi romantik?

  Si këto pengesa kërcënojnë romancën Frika e refuzimit dhe humbja...

  Bëni zgjedhje më të mira në ushqim!

  Vetëdija mund të ndihmojë në menaxhimin e një rredhe...

  Teilen

  Pastrimi me akull të thatë – i shpejtë dhe efikas

  Falë përparësive të shumta, astrimi me akull të thatë po bëhet gjithnjë e më i popullarizuar nga kompanitë dhe individët privatë. Kjo metodë e provuar dhe e testuar është dëshmuar të jetë jashtëzakonisht efektive, veçanërisht në sektorët industrialë, të mallrave të konsumit, ushqimit, elektronikës dhe farmaceutikës. Qoftë pastrimi dhe dezinfektimi i pajisjeve, trajtimi i fibrave të qelqit, metaleve dhe plastikës ose trajtimi i sipërfaqeve – pastrimi i akullit të thatë është bindës në të gjithë botën dhe për këtë arsye është një metodë pastrimi jashtëzakonisht efektive.

  Aplikimi dhe avantazhet e Pastrimi me akull të thatë

  Pastrimi me akull të thatë – një metodë novatore në të cilën një rrymë e dioksidit të karbonit të thatë (CO2) synohet në sipërfaqen që do të pastrohet. Për shkak të efektit të jashtëzakonshëm gërryes të avionit, papastërtitë, pluhuri dhe papastërtitë mund të hiqen jo vetëm shpejt, por edhe me efikasitet. Megjithatë, ajo që me të vërtetë e veçon këtë proces është mungesa e plotë e kimikateve të dëmshme. Në këtë mënyrë, ne mbrojmë jo vetëm mjedisin, por edhe shëndetin e klientëve dhe punonjësve tanë të vlefshëm. Përveç kësaj, nuk ka kosto asgjësimi për agjentët e pastrimit!

  Trockeneisreinigung-2

  Për shkak të mungesës së avullit të ujit, ne mbrojmë edhe materialet përkatëse, të cilat nuk shkaktojnë gërryerje të lagësht – sipërfaqet tuaja mbeten të padëmtuara. Kjo na mundëson të pastrojmë me shpejtësi rrufeje me ndërprerje të shkurtra pa pasur nevojë të çmontojmë asnjë pjesë të pajisjes. Dhe pjesa më e mirë? Ne në Dubacher’s Schnellservice ju ofrojmë gjithashtu këtë shërbim gjatë kohës së pushimit – duke përfshirë të dielat dhe festat publike si dhe gjatë natës. Kështu që na besoni dhe na lejoni t’i japim sipërfaqeve tuaja një shkëlqim të ri!

  Dëshironi rrezatim provë nga Dubacher Schnellservice?

  Nuk jeni i sigurt nëse pastrimi me akull të thatë është i duhuri për ju? Opsionale, ne mund të planifikojmë një vendosje testimi celular me ju. Një zonë e zgjedhur me ju i nënshtrohet një rrezatimi testues – na kontaktoni.

  spot_imgspot_img