1.4 C
Switzerland
More

  Seks në dritë, apo në errësirë?

  spot_imgspot_img

  Ähnliche

  Çfarë duhet të shmangni kur partneri ju bezdis?

  Nëse në të vërtetë dëshironi që ata të ndryshojnë...

  Çfarë këshillojnë njerëzit që janë në lidhje për më shumë se 20 vite?

  Gjithmonë bëni komplimente për trupin e partnerit tuaj. Kemi parë...

  Konfuziteti rreth gjetjeve për alkoolin

  Çeshtja e abstenuesit ka rëndësi Gjetjet e fundit mbi alkoolin...

  Pse i idealizojmë dashuritë e para?

  Jemi ato që besojmë. A është ky fati, apo...

  A është refuzimi romantik më keq se sa rrugëtimi romantik?

  Si këto pengesa kërcënojnë romancën Frika e refuzimit dhe humbja...

  Teilen

  A e ndjeni më mirë seksin me dritë të ndezur?

  A jeni një person që nuk preferon të bëni seks në dritën e ndezur? Studime të bëra nga ‘Boost’ kanë zbuluar se 70% e njerëzve zakonisht zgjedhin të fikin dritat kur kanë marrëdhënie seksuale me partnerët e tyre.

  Cifti-erresire

  Përse? – Kryesisht pasi njerëzit nuk kanë qetësi të plotë kur drita është ndezur, ata ndihen më pak vetëdishëm kur ndodhen në errësirë.

  Edhe pse sfida mund të jetë e vështirë për t’u kaluar, ka shumë arsye të mira që na shtyjnë për t’u provuar në këtë fushë.

  Sipas Alix Fox, një edukatore e seksit e njohur, ka shumë argumente për ta lënë dritën nën hije të ndezur gjatë kohës kur jeni duke bërë seks. Kjo mund të krijojë një ambient më të ngrohtë dhe intimitet më të madhe mes partnerëve.

   • Ju mund të shihni se çfarë po bëni
   • Është më e sigurt
   • Do të forcojë lidhjen tuaj
   • Mund të nxisë pozitivitetin e trupit
   • Ju mund të kënaqeni në sytë e partnerit tuaj (dhe anasjelltas)
   • Ju mund të përdorni ngjyrën dhe dritën për të krijuar atmosferë
   • Ju mban zgjuar
  spot_imgspot_img