0.2 C
Switzerland
More

  Vëzhgimet e duhura për gjetjen e partnerit ideal

  spot_imgspot_img

  Ähnliche

  Probleme në marrëdhënie

  Nëse keni dyshime për marrëdhënien tuaj, është e rëndësishme...

  Çfarë duhet të shmangni kur partneri ju bezdis?

  Nëse në të vërtetë dëshironi që ata të ndryshojnë...

  Çfarë këshillojnë njerëzit që janë në lidhje për më shumë se 20 vite?

  Gjithmonë bëni komplimente për trupin e partnerit tuaj. Kemi parë...

  Konfuziteti rreth gjetjeve për alkoolin

  Çeshtja e abstenuesit ka rëndësi Gjetjet e fundit mbi alkoolin...

  Pse i idealizojmë dashuritë e para?

  Jemi ato që besojmë. A është ky fati, apo...

  Teilen

  Si të kuptojmë nëse jemi në një marrëdhënie të shëndetshme

  Nëse dëshironi të merrni një përgjigje të saktë, trurin tuaj duhet të shpjegojë ndjenjat dhe veprimet tuaja. Krijoni një listë të gjërave që ia vleni të ndani me partnerin tuaj, si dhe ato që e bëjnë atë një njeri i rëndësishëm për ju

  duhuri

  Për të zbuluar personin e duhur, ekspertët sugjerojnë disa shenja kyçe që duhet të konsiderohen. Një nga këto shenja është aftësia për të negociuar dhe kompromisuar.

  Nëse mund të gjeni një marrëveshje të përshtatshme me njëri-tjetrin, kjo mund treguar për nivelet e tilla të pranueshmërisë dhe përshtatshmërisë.

  Nuk duhet të lejohet që një gjykim të shkaktojë Kthjelltësi në një lidhje të re. Në fakt, nëse jeni me personin e duhur, nuk do të ketë nevojë për gjykim fare, ose të paktën duhet të ketë shumë pak.

  Trajtimi i mençur i mosmarrëveshjeve në lidhje

  Ekspertët konkludojnë se mosmarrëveshjet në një lidhje nuk janë gjithmonë negative. Në fakt, nëse i trajtohen në mënyrë inteligjente dhe konstruktive, ato mund të sjellin përparim dhe rritje në jetën e një çifti. Pra, në vend që t’i shikoni si problemet, mund t’i shfrytëzoni si mundësi për t’u rritur si një çift i fortë dhe i qëndrueshëm në kohë. Është e rëndësishme të trajtoni mosmarrëveshjet me ndjeshmëri dhe respekt, duke lëshuar egoizmin dhe duke ndërtuar marrëdhëniet tuaja.

  Nuk duhet të lejohet që një gjykim të shkaktojë Kthjelltësi në një lidhje të re. Në fakt, nëse jeni me personin e duhur, nuk do të ketë nevojë për gjykim fare, ose të paktën duhet të ketë shumë pak.

  Ndjeni veten tuaj të lirë dhe shprehni të gjitha anët e personalitetit tuaj me ndershmëri dhe guxim.

  spot_imgspot_img