-0.4 C
Switzerland
More

  Shkaku i vërtetë i largimit të burrave nga partneret

  spot_imgspot_img

  Ähnliche

  Çfarë duhet të shmangni kur partneri ju bezdis?

  Nëse në të vërtetë dëshironi që ata të ndryshojnë...

  Çfarë këshillojnë njerëzit që janë në lidhje për më shumë se 20 vite?

  Gjithmonë bëni komplimente për trupin e partnerit tuaj. Kemi parë...

  Konfuziteti rreth gjetjeve për alkoolin

  Çeshtja e abstenuesit ka rëndësi Gjetjet e fundit mbi alkoolin...

  Pse i idealizojmë dashuritë e para?

  Jemi ato që besojmë. A është ky fati, apo...

  A është refuzimi romantik më keq se sa rrugëtimi romantik?

  Si këto pengesa kërcënojnë romancën Frika e refuzimit dhe humbja...

  Teilen

  Kur një burrë vendos të largohet, çdo gjë që duhet të bëni është t’i thoni lamtumirë.

  Kjo temë, sigurisht, mund të jetë shumë e ndjeshme për disa, prandaj është me rëndësi që ta trajtojëm me kujdes. Ne nuk do të mbështetemi në stereotipe të vjetra, por në një analizë të thellë të faktorëve që ndikojnë.

  Cifti Brake

  Ajo që shpesh shpjegon largimin e një burri nga një grua është natyra e tij. Mbase kjo nuk është çudi, por një fakt i madh është se nëse keni ndërmend të mbani partnerin tuaj në shumë shtresë dhe të mos e lini atë të kërkojë, ju mund të keni një surprizë. Liria dhe pavarësia janë thelbësore për një burrë dhe ndoshta duhet të keni parasysh se sa shpejt atij mund t’i përshtatet në këtë situatë.

  Nëse një burrë vendos të ndahet nga gruaja e tij, nuk është nevoja që ai të justifikojë vendimin e tij. Përpjekja për të mbajtur një burrë në krah nuk do të sjellë asgjë, pavarësisht nëse është në formë xhelozie, para, shtatzënie, apo kërcënimi ose shandtazhi.

  Nëse ai ka vendosur të largohet, ai do të largohet. Nuk ka rëndësi se çfarë bëni, si visheni, çfarë grimi dhe stili flokësh keni.

  Nëse ai vendos të ndajë rrugë me ty, mos ndjehuni fajtore

  Nëse ai vendos të ndajë rrugë me ty, ai do të largohet, sepse kjo është në karakterin e tij. Kjo mund të vonojë nisjen tënde.

  Kjo është një lajm shumë i gëzueshëm për shumë gra, pasi nuk duhet të ndjeheni fajtore! Ai nuk ikin sepse ju keni bërë diçka të gabuar ose nuk keni bërë gjë.

  Mos i lidhni veten me largimin e tij. Nëse të gjitha dukeshin në rregull, është e mundur që ka pasur probleme në martesë ose marrëdhënie që nuk ishin dukur më parë. Megjithatë, mos e marrni personalisht se ai gjeti një problem të fundit para se të largohej.

  Shpesh ndodh që një burrë të pyesë për çështje që do ta shqetësojnë, duke shfaqur dëshirën për tu larguar. Megjithatë, është e rëndësishme të kuptosh se çdo lloj sjelljeje që të ndërmarrësh, nuk mund ta ndalojë atë nga të largohet.

  Nëse partneri juaj i pret që ju të jeni të përulur dhe në kuzhin gjithë ditën, por në thelb nuk jeni një person i tillë – kjo duhet të shihet si një sinjal që ai po kërkon një arsye për t’ju lënë.

  Në qoftë se burri juaj dëshiron që ju të shfaqeni publikisht çdo ditë, të jeni aktiv në shoqëri dhe të shëtisni me të, ndërkohë që ju mbase nuk jeni tipi i tillë – edhe kjo mund të tregojë se ai dëshiron të largohet nga ju.

  spot_imgspot_img