-1.2 C
Switzerland
More

  Dallimi ideal në moshë, për martes të lumtur

  spot_imgspot_img

  Ähnliche

  Çfarë duhet të shmangni kur partneri ju bezdis?

  Nëse në të vërtetë dëshironi që ata të ndryshojnë...

  Çfarë këshillojnë njerëzit që janë në lidhje për më shumë se 20 vite?

  Gjithmonë bëni komplimente për trupin e partnerit tuaj. Kemi parë...

  Konfuziteti rreth gjetjeve për alkoolin

  Çeshtja e abstenuesit ka rëndësi Gjetjet e fundit mbi alkoolin...

  Pse i idealizojmë dashuritë e para?

  Jemi ato që besojmë. A është ky fati, apo...

  A është refuzimi romantik më keq se sa rrugëtimi romantik?

  Si këto pengesa kërcënojnë romancën Frika e refuzimit dhe humbja...

  Teilen

  Diskutimi rreth diferencës në moshë në mes dy  të dashurve është një temë e shpeshtë dhe aktuale!

  Në radhë të parë duhet të jemi të ndershëm dhe të pranojmë se kjo është një problematikë reale dhe e zakonshme në lidhjet e sotme.

  Mosha ne Cifte

  A keni menduar ndonjëherë për dallimin ideal? 1 vit!

  Bazuar në një qëndrim shkencor dhe në shifrën e impresionuese prej më shumë se 4000 pjesëmarrësish të studimit.

  Studimet tregojnë se çiftet me ndryshim moshe prej 5 deri në 10 vjet kanë 20% mundësi të divorcohen në të ardhmen.

  Ndërsa në raste të rralla, kur diferentja moshore e çiftit është më shumë se 20 vjet, shanset për divorc shkojnë deri në 90%!

  spot_imgspot_img