7.3 C
Switzerland
More

  Cilësia që ndërton ose shkatërron një marrëdhënie

  spot_imgspot_img

  Ähnliche

  Konfuziteti rreth gjetjeve për alkoolin

  Çeshtja e abstenuesit ka rëndësi Gjetjet e fundit mbi alkoolin...

  Pse i idealizojmë dashuritë e para?

  Jemi ato që besojmë. A është ky fati, apo...

  A është refuzimi romantik më keq se sa rrugëtimi romantik?

  Si këto pengesa kërcënojnë romancën Frika e refuzimit dhe humbja...

  Bëni zgjedhje më të mira në ushqim!

  Vetëdija mund të ndihmojë në menaxhimin e një rredhe...

  Qëllimi i vërtetë i jetës

  Rregulla për një jetë më autentike, më të kuptueshme Filozofi...

  Teilen

  Rëndësia e sinqeritetit dhe hapësirës në fazat e hershme të marrëdhënies

  Në një lidhje të re, shpesh fshehim të vërtetën ose injorojmë problemet për hir të suksesit të lidhjes. Por, ç’është nëse çelësi i dashurisë është sinqeriteti dhe hapësira, edhe kur situata është e vështirë? Hiq maskën dhe shiko çfarë ndodh.

  Cifti 05

  Frika dhe sinqeriteti

  Frika e “destabilizimit të gjërave” mund të çojë në takime të mëtutjeshme, por mund të dëmtojë lidhjen afatgjatë. Një individ mund të ngurrojë të hapet ndaj partnerit të ri nga përvojat e kaluara. Gënjeshtra të vogla ose të mëdha si të mos deklarosh një sëmundje, mund të kenë pasoja të rënda.

  Duke fshehur të vërtetën, po jetoni një gënjeshtër me partnerin tuaj. Nëse e vërteta dalë në dritë, partneri juaj do të duhet të zgjedhë: personin që ai mendoi se e donte, apo atë me probleme të pazgjidhura.

  Rëndësia e transparencës që në fillim

  Koha më e mirë – dhe ndoshta e vetmja – për të qenë plotësisht i sinqertë me partnerin tuaj është në fillim të marrëdhënies. Në këtë fazë, ju të dy shihni njëri-tjetrin me syze rozë. Ndjenjat pozitive janë në shumicë dhe ka më shumë gatishmëri për të falur. Rezistenca është e lartë dhe rikuperimi nga rënie është shumë më i lehtë.

  Mund të mendoni: “Por në qoftë se jam i sinqertë me ta, ato mund të mos më pëlqejnë.” Por ja ku është e vërteta: nëse ata të duan vërtet për atë që je, ata do të të pranojnë, me të gjitha dobësitë. Dhe nëse nuk mund të bëjnë këtë, atëherë marrëdhënia nuk ishte e destinuar të ndodhte.

  Përkushtimi për të folur të vërtetën

  Hapësira juaj ndaj partnerit juaj rrit besimin dhe lehtëson zgjidhjen e mosmarrëveshjeve. Kur jeni autentik dhe transparent rreth ndjenjave dhe nevojave tuaja, do të vini re transformime në marrëdhënien tuaj.

  Cifti 06

  Autenticiteti në marrëdhënie

  Sigurisht, nuk është e nevojshme të zbuloni gjithçka në takimin e parë. Do të vijë koha për të treguar përvojat tuaja, veçanërisht kur ndiheni të sigurt se do të marrin mirëkuptim dhe mbështetje.

  Autenticiteti mund t’ju shqetësojë në fillim, por shpejt do të kuptoni se sa shpërblen. Mundëson ndërtimin e marrëdhënieve të fuqishme dhe intime. Përfundimisht, është autenticiteti i vërtetë që sjell suksesin afatgjatë në çift.

  spot_imgspot_img