7.3 C
Switzerland
More

  Në një bashkëjetesë apo një martesë të re?

  spot_imgspot_img

  Ähnliche

  Çfarë këshillojnë njerëzit që janë në lidhje për më shumë se 20 vite?

  Gjithmonë bëni komplimente për trupin e partnerit tuaj. Kemi parë...

  Konfuziteti rreth gjetjeve për alkoolin

  Çeshtja e abstenuesit ka rëndësi Gjetjet e fundit mbi alkoolin...

  Pse i idealizojmë dashuritë e para?

  Jemi ato që besojmë. A është ky fati, apo...

  A është refuzimi romantik më keq se sa rrugëtimi romantik?

  Si këto pengesa kërcënojnë romancën Frika e refuzimit dhe humbja...

  Bëni zgjedhje më të mira në ushqim!

  Vetëdija mund të ndihmojë në menaxhimin e një rredhe...

  Teilen

  Vetëm për shkak se nuk keni zhvilluar ende dasmën e pritur me padurim, kjo nuk do të thotë që nuk mund të vetëshpalleni të martuar

  Vetëm për faktin se nuk keni ende bërë atë dasmën e shumëpritur, nuk do të thotë që nuk mund ti quani veten të martuar. Bashkëjetesa është një sfidë e vërtetë, që kërkon përkushtim, punë dhe një dozë të konsiderueshme tolerancë, por në mosha të reja, javët e para të jetesës së bashku janë edhe më delikate.

  Cifti-i-ri

  1. Mirupafshim telefon!

  Edhe pse është natyrshëm të ndjeheni euforikë dhe të doni të ndani momentin e propozimit me të gjithë, është e rëndësishme të ecni me kujdes në këtë rrugë. Në fakt, ngutja për t’u treguar të gjithëve mund të ndikojë negativisht në marrëdhënien tuaj me partnerin. Sidoqoftë, ndryshimi në jetën tuaj romantike mund të sjellë shumë pyetje dhe kërkesa për sugjerime, kështu që është e rekomanduar të ndërprisni kontakte me rrjetet sociale gjatë javës së parë. Kështu, mund të kënaqeni me partnerin tuaj në mënyrë të qetë dhe të kushtëzoni kohën dhe vëmendjen në marrëdhënien tuaj të re.

  2. Shpaloseni njohuritë tuaja ekonomike

  Besoni apo jo, një bisedë paraprake për shpenzimet është thelbësore për suksesin e planit tuaj financiar. Edhe pse mund të ndjeheni pak të padobishëm në fillim, mos e lëshoni këtë bisedë në harresë, pasi do të gjejnë vetëm vështirësi më vonë. Nëse vendosni të kryeni këtë bisedë tash, do të mund të përmbushni më tepër me paratë tuaja.

  Në fund të ditës, vendosni një buxhet dhe mbajeni veten njëri-tjetrit përgjegjës për të mos e tepruar. Ju nuk do të dëshironit të humbasni një plan të mirë financiar vetëm për shkak se nuk mundët të kultivoni një bisedë të thjeshtë dhe të sinqertë.

  Cifti-i-ri

  3. Ndaloni dhe reflektoni

  Mos e shikoni këtë si një garë për të triumfuar mbi të tjerët. Merrni vendimet tuaja me qetësi dhe mos u nxitoni. Nuk keni nevojë të planifikoni të gjithë detajet në javën e parë.

  spot_imgspot_img