9 C
Switzerland
More

  Softueri iMATRIX

  spot_imgspot_img

  Ähnliche

  A mund të shërohen çiftet nga tradhëtit

  Çfarë zbulon hulumtimi për procesin e rikuperimit në një...

  Turpi, a mund të jetë i dobishë?

  Rivlerësimi i turpit: rëndësia për rikthimin e përgjegjësisë morale Turpi...

  Avantazhet e qarjes së mirë në një shoqëri të ndarë

  Filmat që shkaktojnë lot, të cilët tani janë të...

  Vendimi për të pasur një fëmijë – ose dy

  Ka ushtrime që mund t'ju ndihmojnë të vendosni për...

  Si ta dini nëse lidhja juaj është toksike

  Njohja e një marrëdhënie të pasigurtë mund të jetë...

  Teilen

  Rrjetëzimi është gjithçka dhe fundi i biznesit, dhe për t’u shërbyer siç duhet klientëve tuaj, duhet t’i vendosni ata të parët.

  Ju arritët përvojën e pamposhtur të klientit duke përdorur softuerin tonë Individual CRM, i cili është lider botëror!

  Zbuloni mundësitë revolucionare që zgjidhjet dhe mjetet inovative CRM të bazuara në renë kompjuterike u ofrojnë kompanive të të gjitha madhësive për të optimizuar kontaktet e tyre dhe proceset e shitjes. Softueri ynë, i dizajnuar në mënyrë intuitive për menaxhimin e marrëdhënieve me klientët, e kthen ekipin tuaj të shitjeve në një ekip të stërvitur mirë që zbaton strategjitë e marketingut më shpejt, në mënyrë më efikase dhe më të saktë, duke siguruar rritje të qëndrueshme të kompanisë suaj.

  Optimizoni menaxhimin e klientit tuaj si kurrë më parë! Platforma jonë qendrore mundëson menaxhimin më të mirë të portofolit tuaj ekzistues të klientëve dhe blerjen e synuar të klientëve të rinj. Rritni ndërveprimin me klientët tuaj dhe ndërtoni marrëdhënie të qëndrueshme duke përdorur zgjidhjen tonë të fuqishme, por të lehtë për t’u përdorur. Përmirësoni kënaqësinë e klientit dhe kështu besnikërinë e tyre – të gjitha me vetëm një mjet! Guxoni të hidhni hapin dhe të përdorni avantazhet e zgjidhjes sonë inovative CRM për kompaninë tuaj!

  imatrix-meeting

  Mbyllni marrëveshje të suksesshme nga kudo duke përdorur softuerin tuaj personal CRM

  Softueri ynë iMATRIX CRM është i klasit botëror dhe është vlerësuar me çmime, duke vendosur standarde të reja në automatizimin e shitjeve. Me një gamë të gjerë mjetesh të disponueshme në kompjuterë, ju mund të frymëzoni ekipin tuaj për të gjeneruar më shumë biznes, rritur produktivitetin dhe për të ndërtuar një tubacion të njohurive më të mira në klasën tuaj – të gjitha pa telashet e shtuara të instalimeve të softuerit, blerjes së harduerit ose pengesat tjera. Përjetoni një dimension të ri të ndërveprimit të qëndruar te klientët me zgjidhjen tonë CRM inovative dhe shikoni suksesin e kompanisë suaj të ngrihet në nivelin tjetër!

  Zhytuni në një botë të kujdesit personalizuar, inteligjent dhe të shpejtë në shërbim të klientit

  Falë softuerit tonë inovativ iMATRIX, si dhe portalit tonë të vetë-shërbimit dhe zgjidhjeve të tjera të shërbimit inteligjent, ju mund të ofroni shërbime ndaj klientit në kohën më të shkurtër të mundshme, të cilat nuk janë vetëm intuitive, por edhe jashtëzakonisht fleksibël dhe njihen për të tejkaluar çdo pritshmëri.

  Përdorni platformën përfundimtare të marketingut dixhital iMATRIX dhe maksimizoni çdo ndërveprim me klientët tuaj. Forconi lidhjet nëpër kanale të shumta si email, celular, media sociale dhe ueb, duke përdorur mjetet më të fuqishme të disponueshme në treg. Planifikoni dhe menaxhoni udhëtimet e klientëve të synuar dhe të personalizuar për të përfituar sa më shumë nga marrëdhëniet tuaja me klientët, të gjitha me efikasitetin dhe fuqinë që ju nevojiten për të qenë në ballë të biznesit tuaj. Përmirësoni veten në marketingun dixhital – dhe përjetoni ndryshimin me iMATRIX.

  Zbuloni platformën iMATRIX: mënyra më e avancuar për t’i kthyer ideat tuaja në realitet!

  Zhytuni në platformën cloud më të fuqishme të ndërmarrjes me porosi iMATRIX në botë dhe merrni gjithçka që ju nevojitet për të ndërtuar, drejtuar, menaxhuar dhe optimizuar aplikacionet moderne. Vendosni standarde dhe pasuroni kompaninë, klientët, partnerët dhe punonjësit tuaj me programe inovative. Zbuloni sa shpejt mund të automatizohen proceset e biznesit tuaj dhe lëreni veten të frymëzohen nga qëndrueshmëria e ardhshme e IT-së tuaj.

  Lëreni platformën iMATRIX të ndihmojë biznesin tuaj të ecë krah për krah me suksesin!

  imatrix logo

  iMATRIX GmbH
  Cheerstrasse 13e
  6014 Luzern

  +41 41 250 37 40
  www.imatrix.ch
  mail@imatrix.ch

  spot_imgspot_img