9 C
Switzerland
More

  Arsyet që një burrë do të largohej nga gruaja që ai e dashuron!

  spot_imgspot_img

  Ähnliche

  A mund të shërohen çiftet nga tradhëtit

  Çfarë zbulon hulumtimi për procesin e rikuperimit në një...

  Turpi, a mund të jetë i dobishë?

  Rivlerësimi i turpit: rëndësia për rikthimin e përgjegjësisë morale Turpi...

  Avantazhet e qarjes së mirë në një shoqëri të ndarë

  Filmat që shkaktojnë lot, të cilët tani janë të...

  Vendimi për të pasur një fëmijë – ose dy

  Ka ushtrime që mund t'ju ndihmojnë të vendosni për...

  Si ta dini nëse lidhja juaj është toksike

  Njohja e një marrëdhënie të pasigurtë mund të jetë...

  Teilen

  Përse burrat shpesh ndahen nga gratë që duken se i duan?

  Nëse ai nuk është i lumtur, ai do të largohet, pavarësisht dashurisë ndaj saj. Këtu janë 6 arsyet pse një mashkull mund ta lërë një femër edhe e do atë.

  Cifti 6

  Ajo është shumë e fokusuar në marrëdhënien e saj dhe e lidh plotësisht gëzimin e saj me faktin se është në një lidhje.

  Ndërsa një marrëdhënie duhet të jetë një element i rëndësishëm i një jete të lumtur, ajo nuk duhet të jetë gjithçka që sjell lumturi. Me fjalë të tjera, një marrëdhënie do të jetë vetëm e qëndrueshme nëse çifti është në gjendje të gjejë lumturi jashtë saj.

  Kjo mund të do të thotë të arrihet sukses në karrierë dhe të ketë një jetë sociale jashtë qenies me të gjithë kohën. Një nga faktorët më toksikë që mund të ndodhin në një marrëdhënie është zhvillimi i një ndërsjelltësie, në të cilën çifti ndjen se të qenit së bashku është kyçi i lumturisë, në vend që të sjellë lumturi në marrëdhënie.

  Nëse ai ndjehet i ngarkuar me gjetjen e mënyrave për të bërë të kënaqur ju – në vend që ajo të gjejë lumturinë vetvetiu – ai do të marrë vendim të brishtë edhe nëse e do atë.

  Drama të pafundme.

  Nuk ka dyshim se burrat dëshirojnë marrëdhënie që i bëjnë të ndihen mirë. Ky fakt nuk do të thotë se ata do të largohen menjëherë kur marrëdhënia përballet me vështirësi.

  Por me kalimin e kohës, nëse marrëdhënia përjetojnë më shumë ditë të këqija se të mira, ai në fund do të arrin në një pikë në të cilën nuk mund të marrë mëshirë me negativitetin.

  Mund të jetë që ajo po kalon në një periudhë të depresionit por injoron këshillat e tij për të kërkuar terapi. Apo çifti po grindet vazhdimisht pa arritur ndonjë zgjidhje. Sa shumë që ai e do atë, në fund ai do të vendosë se është më mirë pa të gjithë këtë dramë.

  Konflikt ne qëllimet jetësore

  Në një botë ideale, qëllimet e jetës së një çifti do të përputheshin gjithësisht. Por kjo nuk është realiteti. Njerëzit kanë interesa të ndryshme dhe dëshirojnë të gjejnë rrugët e tyre në jetë.

  Për shembull, djali mund të dëshirojë fëmijë, por ajo nuk dëshiron. Ai do të punojë shumë tani dhe të pensionohet në moshën 50 vjeçare ndërsa ajo dëshiron të jetoj në momentë, edhe nëse kjo do të thotë të shtyjë pensionimin për një dekadë. Ai dëshiron të vendoset në qytetin e tij të qetë në të cilin u rrit, ndërsa ajo ëndërron të lëvizë në një qytet të gjallë dhe të zhurmshëm.

  Sapo bëhet e qartë se marrëdhënia është bërë serioze, është koha të uleni dhe të shqyrtoni në detaje të gjitha këto. Nëse ju dy zbuloni se qëllimet tuaja ndryshojnë shumë dhe nuk mund të gjeni një kompromis, ai mund të vijë në përfundimin se ndarja është gjëja e vetme e zgjidhjes.

  Ajo dëshiron të ndryshojë çdo gjë në lidhje me të

  Pa dyshim, ju jeni paralajmëruar se nëse e bezdis shumë një të dashur dhe përpiqeni ta ndryshoni atë, marrëdhënia është e dënuar. Megjithëse ka një fije të vërtetë në këtë, situata nuk është aq e thjeshtë. Një marrëdhënie bazohet në dhënien dhe marrje, dhe ka momente kur një vajzë ka të drejtë të tregojë zakone ose karakteristika të këqija që ai duhet të punojë mbi to.

  Sidoqoftë, nëse gjithçka që ai bën është “gabim” sipas saj, ai do të ndihet sikur nuk mund të jetë vetja e tij, dhe në fund ai do të marrë bagazhet e tij dhe do të largohet.

  Intimiteti mungon

  Intimiteti është një përbërës kyç i një marrëdhënie të shëndetshme. Siç kalon koha, seksualiteti gjithnjë e më rrallë vjen për shkak të natyrës së marrëdhënies së gjatë të çiftit.

  Por kjo nuk do të thotë se duhet të ndalet tërësisht. Mbajtja e flakës  gjallë kërkon punë, por është e nevojshme për të shpëtuar marrëdhënien. Nëse nevojat seksuale të secilit partner nuk plotësohen, marrëdhënija do të dështojë, pavarësisht se sa e dashuron ata.

  Ai gjithmonë krahasohet me meshkuj të tjerë

  Brenda çdo marrëdhënieje gëzimin e gjenë në faktin se partneri juaj mund të kishte zgjedhur shumë gra të tjera për t’i qenë pranë, por ai të zgjodhi ty!

  Të kesh këtë ndërgjegjësim çdo ditë është diçka që vërtet e mban marrëdhënien tuaj të rritet! Megjithatë, nëse ai ndjen se nuk jeni zgjedhja juaj e parë – dhe veçanërisht në raste kur ai vazhdimisht krahasohet me miqtë e tjerë të tu që kanë çifte ose burra – ai do të largohet.

  spot_imgspot_img