-0.4 C
Switzerland
More

  Instagram dhe Messenger: Një epokë e re e kontrollit të prindërve

  spot_imgspot_img

  Ähnliche

  Çfarë duhet të shmangni kur partneri ju bezdis?

  Nëse në të vërtetë dëshironi që ata të ndryshojnë...

  Çfarë këshillojnë njerëzit që janë në lidhje për më shumë se 20 vite?

  Gjithmonë bëni komplimente për trupin e partnerit tuaj. Kemi parë...

  Konfuziteti rreth gjetjeve për alkoolin

  Çeshtja e abstenuesit ka rëndësi Gjetjet e fundit mbi alkoolin...

  Pse i idealizojmë dashuritë e para?

  Jemi ato që besojmë. A është ky fati, apo...

  A është refuzimi romantik më keq se sa rrugëtimi romantik?

  Si këto pengesa kërcënojnë romancën Frika e refuzimit dhe humbja...

  Teilen

  Meta ka zbuluar funksione të reja emocionuese për Messenger dhe Instagram, që në të ardhmen do të lejojnë prindërit të marrin kontrollin mbi aplikacionet e mesazheve dhe media sociale. Kjo krijon një hapësirë të sigurt për përdoruesit e rinj tanë dhe lejon prindërit të angazhohen aktivisht në jetën online të fëmijëve të tyre. Meta, në këtë mënyrë, vendos një standard të ri për sigurinë dixhitale dhe jep prindërve një nivel më të lartë të sigurisë dhe qetësisë.

  Meta revolucionizon mbrojtjen e fëmijëve: Njohuri për sjelljen online të fëmijëve tuaj.

  Meta, kompania pas Facebook, Instagram dhe WhatsApp, ka shpallur së fundmi lajme të emocionuara: Hyrjen e mjeteve revolucionare të mbrojtjes së fëmijëve për aplikacionin e bisedës në Messenger. Këto funksione inovative ofrojnë prindërve një gamë të gjerë të informacionit në lidhje me sjelljen online të fëmijëve të tyre.

  Në këtë kategori përfshihen të dhënat rreth kohës që pasardhësit e tyre shpenzojnë në Messenger, me kë të komunikojnë ose me kë mund të vijnë në kontakt. Në të njëjtin kohë, marrëveshjet për privatësinë dhe sigurinë tani mund të monitorohen dhe përmirësohen lehtësisht nga prindërit.

  Megjithatë, është e rëndësishme të theksohet se funksioni i mbrojtjes së fëmijëve nuk i jep prindërve qasje në mesazhet e dërguara nga adoleshentët e tyre. Sidoqoftë, mund të gëzojmë planet e Meta-s: Hyrja e këtyre funksioneve emocionuese është aktualisht planifikuar në SHBA, Mbretërinë e Bashkuar dhe Australi. Por kjo nuk është gjithçka – kompania planifikon që këto funksione të jenë në dispozicion edhe në vende të tjera në “muajt e ardhshëm”.

  Në përgjithësi, ky është një hap i madh drejt një eksperience online të përgjegjshme dhe të mbrojtur për përdoruesit e rinj. Meta i përballon sfidës dhe përkushtohet të promovojë sigurinë dhe privatësinë e fëmijëve në botën dixhitale.

  spot_imgspot_img