11 C
Switzerland
More

  Si të të jeni të sinqertë dhe të drejtpërdrejtë në lidhje

  spot_imgspot_img

  Ähnliche

  A mund të shërohen çiftet nga tradhëtit

  Çfarë zbulon hulumtimi për procesin e rikuperimit në një...

  Turpi, a mund të jetë i dobishë?

  Rivlerësimi i turpit: rëndësia për rikthimin e përgjegjësisë morale Turpi...

  Avantazhet e qarjes së mirë në një shoqëri të ndarë

  Filmat që shkaktojnë lot, të cilët tani janë të...

  Vendimi për të pasur një fëmijë – ose dy

  Ka ushtrime që mund t'ju ndihmojnë të vendosni për...

  Si ta dini nëse lidhja juaj është toksike

  Njohja e një marrëdhënie të pasigurtë mund të jetë...

  Teilen

  Çka duhet të dini dhe të jeni të qartë në çdo moment të një marrëdhënie

  Kur jeni në një lidhje, është gjithmonë e mirë të njihni më shumë për personin me kalimin e kohës. Ka disa gjëra të cilat duhet t’i bëni të qarta në çdo rast. Lexoni më tej për të mësuar rreth këtyre 7 gjërave që duhet të jeni të sinqertë dhe të drejtpërdrejta për secilin moment.

  Cifti 23

  Identiteti juaj më autentik

  Nëse keni tendencën të ndryshoni veten për hir të të tjerëve, kjo është për ju. Lidhjet dhe marrëdhëniet që nuk ju pranojnë siç jeni, do të dështojnë me kalimin e kohës. Në vend të kësaj, qëndroni besnik vetes dhe jeni autentikë në çdo moment.

  Motivet dhe qëllimet tuaja

  Kur filloni të lidhuni me dikë, qëndroni të qartë me qëllimet tuaja. Mos i fshehni qëllimet tuaja, pasi kjo mund të vijë si një formë mashtrimi dhe mosbesimi.

  Cila janë vlerat më të rëndësishme për ju

  Në fillim të një lidhjeje, temat kontroversiale si politika dhe feja mund të mos jenë prioriteti i parë për t’u diskutuar. Por, ka besime themelore të tjera që mund të diskutoni për të kuptuar nëse keni përputhje si persona. Është e rëndësishme të njiheni me vlerat dhe interesat e njëri-tjetrit për të kuptuar cilat janë ata në thelb.

  Cifti 22

  Si ndiheni në të vërtetë

  Të tregosh se si ndjehesh mund të jetë sfiduese, por është thelbësore për një marrëdhënie të shëndetshme. Duke qenë emocionalisht i hapur dhe i ndjeshëm, mund të formoni një lidhje të vërtetë me të tjerët. Ata do të shohin se çfarë ndodh në zemrën tënde dhe nëse ata janë pjesë e saj.

  Nëse ndiheni vërtet të lumtur

  Heshtja jonë kur nuk jemi të kënaqur me diçka nuk është e keqe, por nëse jemi vërtet të pakënaqur për një kohë të gjatë, është e rëndësishme të jemi të sinqertë dhe të shprehim shqetësimet tona.

  Kur keni nevojë për ndihmë

  Kërkesa për ndihmë mund të jetë e vështirë, veçanërisht për ata që janë zakonisht bëjnë gjithçka vetë. Por një avantazh i madh i kërkesës për ndihmë është që ju dëshmon se njerëzit do të jenë të pranishëm për ju, nëse ua jepni mundësinë. Kërkesa për ndihmë ju ndihmon të shpëtoni nga barrët e tepërta dhe tregon se kush është në anën tuaj, kur ju nevojitet më së shumëti.

  Çfarë ju bën të ndiheni të pasigurtë

  Njerëzit shpesh kanë disa gjëra që i bën të ndihen të pasigurtë për veten. Pasiguria është diçka e zakonshme dhe normale për shumicën tonë. Duke qenë të hapur rreth atyre çfarë ju bën të ndiheni të pasigurtë, mund të ndihmojë të tjetërit të jenë më të kujdesshëm dhe të përkushtuar ndaj jush në ato fusha. Ata mund të ju bëjnë të kuptoni se sa të vlefshëm jeni dhe të jenë të kujdesshëm në mënyrën si tregojnë mbështetje dhe kujdes kur ju keni dyshime.

  spot_imgspot_img