9 C
Switzerland
More

  Edhe vajzat mund të bëhen superheroina

  spot_imgspot_img

  Ähnliche

  A mund të shërohen çiftet nga tradhëtit

  Çfarë zbulon hulumtimi për procesin e rikuperimit në një...

  Turpi, a mund të jetë i dobishë?

  Rivlerësimi i turpit: rëndësia për rikthimin e përgjegjësisë morale Turpi...

  Avantazhet e qarjes së mirë në një shoqëri të ndarë

  Filmat që shkaktojnë lot, të cilët tani janë të...

  Vendimi për të pasur një fëmijë – ose dy

  Ka ushtrime që mund t'ju ndihmojnë të vendosni për...

  Si ta dini nëse lidhja juaj është toksike

  Njohja e një marrëdhënie të pasigurtë mund të jetë...

  Teilen

  Vajzat mund të jenë superheroina

  Çdo histori ka superheroinën e saj. Në jetën reale mund të jemi superheroina në mënyra të ndryshme. Të jesh superheroinë nuk kërkon aftësi të jashtëzakonshme, por forcë karakter dhe vlera morale. Lexo për mënyrat frymëzuese për të qenë superheroinë.

  Superheronja 02

  Njihuni me fuqitë tuaja

  Pavarësisht se kush jeni, të gjithë kemi një lloj fuqie brenda nesh. Kjo mund të jetë një aftësi ose talent që keni zhvilluar për një kohë të gjatë, ose mund të jetë një aftësi natyrale që keni pasur gjithmonë. Pavarësisht, kur mësoni si të shfrytëzoni fuqinë tuaj natyrale, mund të bëheni vërtet superhero i vetvetes. Punimi me natyrën tuaj, dhe jo kundër saj, do t’ju bëjë të jetë aq më i aftë dhe i fortë.

  Beso në vete

  Nëse keni sfida në jetë ose ndiheni të pakënaqur, merrni kohë të dëgjoni intuicionin tuaj. Ai është fuqia juaj e parë që ju udhëheq në rrugën e drejtë.

  Kuptoni pikërisht cilat janë pikat tuaja të dobëta

  Duke pasur parasysh se të gjithë kemi dobësi, është e rëndësishme të jemi të vetëdijshëm për to. Kuptimi i vetës në përputhje me pikat e forta dhe të dobëta do të na ndihmojë të menaxhojmë çdo situatë në mënyrën e duhur.

  Forca e vetëdijes mendore

  Të jesh heroja e vetvetes fillon me mendjen tënde. Merrni një çast për të ndalur nga zhurma dhe trazira e përditshme e jetës. Shikoni pamjen globale dhe jepni vetes pak kohë për të vlerësuar se si ndiheni për vete dhe se ku jeni aktualisht.

  Mësoni të ndjeheni rehat me negativitetin

  Në rrugën e krijimit të një vetëdije që shtron themele për forcën për të qenë superheroja e vetvetes, sfidat janë një pjesë e parakushtë për të arritur suksesin. Për të bërë këtë, është e rëndësishme të përballeni me sfidat dhe të përfitoni nga to.

  spot_imgspot_img