-0.2 C
Switzerland
More

  Përqindja e duhur e ushqimit dhe ushtrimeve

  spot_imgspot_img

  Ähnliche

  Çfarë duhet të shmangni kur partneri ju bezdis?

  Nëse në të vërtetë dëshironi që ata të ndryshojnë...

  Çfarë këshillojnë njerëzit që janë në lidhje për më shumë se 20 vite?

  Gjithmonë bëni komplimente për trupin e partnerit tuaj. Kemi parë...

  Konfuziteti rreth gjetjeve për alkoolin

  Çeshtja e abstenuesit ka rëndësi Gjetjet e fundit mbi alkoolin...

  Pse i idealizojmë dashuritë e para?

  Jemi ato që besojmë. A është ky fati, apo...

  A është refuzimi romantik më keq se sa rrugëtimi romantik?

  Si këto pengesa kërcënojnë romancën Frika e refuzimit dhe humbja...

  Teilen

  Dieta dhe ushtrimi si shtylla e transformimit trupor

  Çelësi për të arritur synimet për humbjen e peshës është gjetja e një ekuilibri mes dietës dhe ushtrimit që do të përshpejtojë transformimin, duke siguruar trupit tuaj mjaftueshëm ushqim.

  Dieta 01

  Ndërsa të hahet menjëherë dhe të kufizohet kaloritë është thelbësore, aktiviteti fizik është gjithashtu një pjesë e rëndësishme e çdo plani për humbje në peshore. Mënyra më e mirë për të gjetur kombinimin e duhur të dietës dhe ushtrimit për trupin tuaj është të krijoni një plan që përshtatet me stilin tuaj të jetesës.

  Ngritja e performancës fizike të trupit tuaj

  Sa i përket ushtrimit, synimi duhet të jetë krijimi i një stili të jetesës aktive që mund të mbani në të gjathtë. Përpiquni të gjeni aktivitete që ju pëlqejnë, siç janë ecja, vrapimi, çiklizmi apo noti. Synoni të arrini të paktën 30 minuta aktivitet fizik të rregullt në 5 ditë të javës. Filloni ngadalë dhe rritni gradualisht intensitetin e ushtrimeve tuaja siç ndiheni më të rehatshëm.

  Së fundi, është thelbësore të kujtojmë se humbja e peshës që zgjat është një proces që merr kohë. Sigurohuni që të jeni të durueshëm dhe të kesheni konsistencë me planin tuaj të diete dhe ushtrimi.

  Festoni secilën fitore të vogël në rrugën tuaj, si për shembull veshja e një madhësie më të vogël ose kohët e më shpejta në vrapim. Mund të arrini synimet tuaja për humbje në peshore me kombinimin e duhur të dietës dhe ushtrimeve!

  spot_imgspot_img