8.1 C
Switzerland
More

  Fillerat dermal: trendi i ri në luftën kundër plakjes

  spot_imgspot_img

  Ähnliche

  Çfarë këshillojnë njerëzit që janë në lidhje për më shumë se 20 vite?

  Gjithmonë bëni komplimente për trupin e partnerit tuaj. Kemi parë...

  Konfuziteti rreth gjetjeve për alkoolin

  Çeshtja e abstenuesit ka rëndësi Gjetjet e fundit mbi alkoolin...

  Pse i idealizojmë dashuritë e para?

  Jemi ato që besojmë. A është ky fati, apo...

  A është refuzimi romantik më keq se sa rrugëtimi romantik?

  Si këto pengesa kërcënojnë romancën Frika e refuzimit dhe humbja...

  Bëni zgjedhje më të mira në ushqim!

  Vetëdija mund të ndihmojë në menaxhimin e një rredhe...

  Teilen

  Fillerat dermal: sekreti i ri për anti-plakje dhe një pamje rinore

  Fillerat dermal kanë filluar të përdoren gjithnjë e më shumë në luftën kundër plakjes, për shkak të rezultateve të tyre të shpejta dhe të dukshme. Ato i japin fytyrës vëllim, heqin rrudhat dhe nuk kërkojnë kohë ripërtërimi. Përparimet në mjekësi kanë çuar në lloje të reja të fillerave, me më shumë siguri dhe rezultate më natyrale.

  Filler botox03

  Fillerat dermal dhe vetitë e tyre anti-plakje

  Fillerat dermal kthijnë pas efektet e plakjes duke shtuar vëllim në fytyrë dhe duke rikuperuar humbjen e vëllimit nga mosha. Ata zvogëlojnë rrudhat dhe vijat e holla, duke sjellë një pamje më të rinuar. Mund të përdoren në zona të ndryshme si faqet, buzët, dhe linjën e vetullave për të rritur simetrinë e fytyrës. Fillerat punojnë duke mbushur rrudhat dhe duke shtuar vëllim ku ka humbur, duke rikthyer butësinë e lëkurës.

  Cilat shenja të plakjes mund të trajtohen me anë të fillerave dermal?

  Fillerat dermal mund të përdoren për të trajtuar shenjat e mëposhtme të plakjes:

  Rrudhat dhe vijat e holla: Fillerat mund të përdoren për të zbutur rrudhat dhe vijat e holla rreth gojës, syve, dhe ballit.

  Humbja e vëllimit: Fillerat mund të rikthejnë vëllimin në zona të tilla si faqet, tempujt, dhe linja e mjekrës që mund të bëhen të zbrazëta ose të varfra si rezultat i plakjes.

  Të çarat e thella: Fillerët mund të ndihmojnë në mbushjen e të çarave të thella nasolabiale (linjat e plakjes që janë të pranishme në cepat e hundës të gojës) dhe linjat e marionetës (linjat e plakjes që vazhdojnë nga cepat e gojës dhe deri në linjën e mjekrës).

  Linjë e papërcaktuar e mjekrës: Fillerët mund të përdoren për të theksuar linjën e mjekrës, duke i dhënë asaj një pamje më të përcaktuar dhe të re.

  Buzët në zvogëlim: Fillerët mund të përdoren për të shtuar vëllimin e buzëve, duke i bërë ato të duken më të mbushura dhe më të reja.

  Rrathët e errët të syrit: Fillerat mund të përdoren për të reduktuar dukjen e rrathëve të errët dhe zbrazëtive nën sy.

  Shënime: Fillerat mund të ndihmojnë në përmirësimin e pamjes së shënimave, përfshirë ato të akneve, duke e bërë lëkurën më të butë dhe duke rikthyer volumin.

  Është thelbësore të theksohet se fillerat dermikë nuk janë permanentë, dhe rezultatet zgjasin zakonisht nga disa muaj deri në një vit, pas të cilit trajtimi do të duhet të përsëritet për të mbajtur efektin e dëshiruar.

  Filler botox01

  A përdoret acidi hialuronik në fillerat dermikë? A është i sigurt?

  Acidi hialuronik është përdorur shpesh në fillerat dermikë dhe përgjithësisht konsiderohet i sigurt. Por, si çdo procedurë mjekësore, ka efekte anësore potenciale. Procedurat duhet të kryhen nga profesionistë të kualifikuar për të minimizuar rreziqet.
  Është e rëndësishme zgjedhja e një marke të fillerave që është testuar për siguri dhe efikasitet.

  Si të kujdesemi për lëkurën pas trajtimit me fillerë dermikë?

  Pas një trajtimi me filerë dermik, është e rëndësishme të ndiqni këto udhëzime kujdesesh për të siguruar rezultate optimale dhe për të minimizuar rrezikun e efekteve anësore:

  Evito ushtrimet e vështira dhe ekspozimin ndaj nxehtësisë: Evito veprimtaritë e vështira fizike, banjat e nxehta, saunat dhe banjat diellore për 24-48 orë pas trajtimit për të reduktuar rrezikun e enjtenjes dhe livthit.

  Apliko akull: Vendos një paketë akulli në zonën e trajtuar për 10-15 minuta. Kjo mund të ndihmojë në reduktimin e enjtenjes dhe ndjesisë së pakëndshme.

  Evito alkoolin: Evito alkoolin për 24 orë pas trajtimit, pasi mund të rrisë rrezikun e enjtenjes dhe livthit.

  Gjumi dhe pozita: Gjumi me kokën e ngritur për natën e parë pas trajtimit mund të ndihmojë në reduktimin e enjtenjes.

  Evito masazhin në zonën e trajtuar: Evito masazhin ose fërkimin e zonës së trajtuar për të paktën 24 orë pas trajtimit për të reduktuar rrezikun e përhapjes së filerit.

  Evito grimin: Evito aplikimin e grimase në zonën e trajtuar për të paktën 24 orë pas trajtimit për të minimizuar rrezikun e infeksionit.

  spot_imgspot_img