13.1 C
Switzerland
More

  Efekti i ushqimit në rritjen dhe zhvillimin tuaj

  spot_imgspot_img

  Ähnliche

  Turpi, a mund të jetë i dobishë?

  Rivlerësimi i turpit: rëndësia për rikthimin e përgjegjësisë morale Turpi...

  Avantazhet e qarjes së mirë në një shoqëri të ndarë

  Filmat që shkaktojnë lot, të cilët tani janë të...

  Vendimi për të pasur një fëmijë – ose dy

  Ka ushtrime që mund t'ju ndihmojnë të vendosni për...

  Si ta dini nëse lidhja juaj është toksike

  Njohja e një marrëdhënie të pasigurtë mund të jetë...

  Hapat që duhet të ndërmerrni para divorcit

  Realiteti i divorcit në martesat moderne Në martesat moderne, koncepti...

  Teilen

  A duhet të hani mollë ose patate të skuqura?

  Duhet të merrni parasysh se çfarë hani në të vërtetë ka rëndësi. Studimet tregojnë se dieta juaj si fëmijë dhe adoleshent ndikon në rritjen dhe zhvillimin tuaj në mënyrë të konsiderueshme.

  Ushqimi

  Rëndësia e ushqimit në rritjen e adoleshentëve

  Gjithashtu, ushqimi gjatë fëmirisë dhe adoleshencës mund të ndikojë në shëndetin tuaj si i rritur! Ne kishim synim të kuptonim lidhjen mes ushqimit dhe rritjes së adoleshentëve. Kemi bërë një shqyrtim të studimeve shkencore të ndryshme për të parë çfarë dihet aktualisht në lidhje me këtë.

  Gjetëm se mos-konsumimi i mjaftueshëm i ushqimit, konsumimi i ushqimeve të gabuara dhe konsumimi i tepërt i ushqimit kanë ndikim në sistemet e trupit, por efektet janë të ndryshme në secilin rast. Gjithashtu mësuam se efektet negative të pakënaqësisë ushqimore nuk janë të përhershme nëse ato korrigjohen në kohën e duhur.

  spot_imgspot_img