7.3 C
Switzerland
More

  Zëvendësoni grilat

  spot_imgspot_img

  Ähnliche

  Konfuziteti rreth gjetjeve për alkoolin

  Çeshtja e abstenuesit ka rëndësi Gjetjet e fundit mbi alkoolin...

  Pse i idealizojmë dashuritë e para?

  Jemi ato që besojmë. A është ky fati, apo...

  A është refuzimi romantik më keq se sa rrugëtimi romantik?

  Si këto pengesa kërcënojnë romancën Frika e refuzimit dhe humbja...

  Bëni zgjedhje më të mira në ushqim!

  Vetëdija mund të ndihmojë në menaxhimin e një rredhe...

  Qëllimi i vërtetë i jetës

  Rregulla për një jetë më autentike, më të kuptueshme Filozofi...

  Teilen

  Dritare Hess: grila alumini

  Me grilat tona të dritareve prej alumini, ju i jepni fasadës një ekstra të caktuar dhe kombinoni funksionalitetin dhe stilin në një mënyrë të veçantë. Profilet tona të kornizave dhe slatave jo vetëm që janë të cilësisë më të lartë, ato janë gjithashtu të numëruara dhe kështu garantojnë një pamje mbresëlënëse.

  Zëvendësimi i grilave të dritareve: Grilat tona të dritareve prej alumini të veshura me pluhur dhe të emaluar me sobë nuk janë vetëm të qëndrueshme, por edhe një festë për sytë. Zgjedhja perfekte nëse doni ta bëni shtëpinë tuaj me stil – në çdo mot dhe pa telashet e mirëmbajtjes. Gama jonë e gjerë e ngjyrave sipas grafikut të ngjyrave RAL dhe NCS – me shkëlqim ose mat – ofron gjënë e duhur për çdo shije. Për një kontakt personal, mund të porosisni edhe grila me porosi, me një prerje të dashur ose të dizajnuar tërësisht sipas dëshirës tuaj. Instalimi ynë është i pakomplikuar dhe garanton funksionalitet të përsosur – qoftë me standardet e ndërtesave të kursimit të energjisë ose në fasada të të gjitha llojeve.

  Klasike midis grilave të dritareve

  Zëvendësimi i grilave të dritareve: Me grilat tona ju keni kontroll të plotë mbi dritën në dhomën tuaj në çdo kohë. Falë pllakave fleksibël, ju mund të rregulloni incidencën e dritës individualisht dhe kështu të krijoni një atmosferë shumë personale. Falë shiritit të rregullimit të zgjuar në mes, rregullimi është lojë e fëmijëve dhe i mundur në çdo kohë. Kështu që ju gjithmonë keni në dispozicion një hapësirë ​​të ndryshueshme dhe të adaptueshme.

  Shirita të mëdhenj 75 ose 100 mm

  Zëvendësimi i grilave: Rregullimi i grilave për të akomoduar dritën nuk ka qenë kurrë më i lehtë! Me rrasa të ndryshueshme dhe mbushje individuale, tani mund të vendosni lehtësisht këndin optimal. Falë shufrës së tërheqjes qendrore dhe konfigurimit të saktë, mund të bëni rregullimet e përsosura menjëherë. Pavarësisht nga numri i grilave, ne sigurojmë që cilësia e grilave tona të jetë gjithmonë e jashtëzakonshme.

  Shirita standarde 44 ose 54 mm

  Grila e dritares bën përshtypje me thjeshtësinë e saj freskuese. Me pllakat e lëmuara dhe të rrumbullakëta, siguron qarkullim natyral të ajrit dhe një lojë të këndshme të dritës. Një festë e vërtetë për sytë!

  Grilat e stilistëve

  “Ky model kombinon stilin unik me një qëllim të veçantë: rrapat në formë rombi jo vetëm që sigurojnë një pamje të mrekullueshme, por garantojnë gjithashtu mbrojtjen e katër mureve tuaja – dashurinë për shtëpinë në formën e saj më të bukur.”

  Grila të kombinuara

  Një pamje unike mund të krijohet me grila, çarçafët e të cilëve janë të vegjël dhe të fortë. Këto grila të veçanta lejojnë të rregullojnë dritën dhe ajrin e pastër, duke i dhënë çdo dhome një atmosferë të veçantë falë mbushjeve të futura. Krahasuar me modelet e zakonshme, këto grila dallohen me dhuntinë e tyre të pakrahasueshme. Ju gjithashtu mund të rregulloni numrin e rrathëve sipas preferencave tuaja dhe kështu të përafroni rezultatin edhe më individualisht.

  Grila me rrasa të lëvizshme 44 ose 54 mm

  Zëvendësoni grilat tuaja të vjetra me një zgjidhje inovative: korniza me rrasa të lëvizshme në anët. Në këtë mënyrë, ju mund të rregulloni sasinë e qarkullimit të dritës dhe ajrit sipas nevojave tuaja. Gjëja më e bukur e tij: Ky model mund të kombinohet edhe me rrasa fikse. Kjo ju jep kontroll të plotë mbi cilësinë tuaj të dritës dhe ajrit. Trajtojeni veten në mënyrën më të mirë dhe bëjeni shtëpinë tuaj një vendstrehim të rehatshëm!

  Grila me mbushje

  Dyqani i mbushjes paraqitet si i mbyllur hermetikisht. Megjithatë, falë një profili kornizë të montuar me saktësi, është lehtësisht e mundur të hiqet mbushja si një element i vetëmjaftueshëm dhe i izoluar nëse kërkohet.

  spot_imgspot_img