9 C
Switzerland
More

  Çfarë duhet të kërkojë çdo femër në një mashkull

  spot_imgspot_img

  Ähnliche

  A mund të shërohen çiftet nga tradhëtit

  Çfarë zbulon hulumtimi për procesin e rikuperimit në një...

  Turpi, a mund të jetë i dobishë?

  Rivlerësimi i turpit: rëndësia për rikthimin e përgjegjësisë morale Turpi...

  Avantazhet e qarjes së mirë në një shoqëri të ndarë

  Filmat që shkaktojnë lot, të cilët tani janë të...

  Vendimi për të pasur një fëmijë – ose dy

  Ka ushtrime që mund t'ju ndihmojnë të vendosni për...

  Si ta dini nëse lidhja juaj është toksike

  Njohja e një marrëdhënie të pasigurtë mund të jetë...

  Teilen

  Karakteristika kryesore që nuk duhet të mungojnë në një partner të përsosur për femrat!

  Në disa raste, meshkujt kanë një stereotip të gabuar në kuptimin e interesave të femrave. Ideja se femrat interesohen vetëm për para është një idé e pakuptueshme dhe qesharake. Unë nuk besoj se kjo është një perceptim i saktë për femrat në përgjithësi. Sigurisht, mund të ketë një grup femrash që janë të interesuara vetëm për pasuri materiale.

  takimi

  Secila femër e dëshiron një mashkull që të jetë tërheqës, që të ketë karakter dhe të jetë durues. Nëse dëshironi të tregoni që jeni një burrë i vërtetë, tregoni se jeni i interesuar të ndiqni karrierën dhe të sillni një ton profesional në marrëdhëniet tuaja.

  Mos harroni që respekti është thelbësor në çdo marrëdhënie. Mbajeni fjalën dhe mos llogaritni shampanjën para se të fitoni lojën. Flekët e zeza dhe shëmtimet nuk ndizen ndjesitë e një femre, prandaj merrni kujdes me pamjen tuaj dhe bëhuni një mashkull që është i kujdesshëm për veten dhe për partnerin e tij.

  Në fund të fundit, jini paksa të ndryshëm nga norma dhe tregoni vlerat tuaja unike. Në mënyrë të zgjuar, përdorni humorin dhe kreativitetin tuaj për të lënë një ndikim pozitiv tek femrat që dëshironi të fitoni.

  Pasioni

  Pasioni është një element thelbësor në listën e 10 gjërave që çdo grua dëshiron. Pse? Nëse një grua po tërheqë kohë dhe energji për të investuar në marrëdhënien tuaj me një nivel të lartë përkushtimi, atëherë gjëja që ajo dëshiron me shumë qejf është ta ndjejë atë pasion – nga ju. Kjo nuk do të thotë se ju duhet të jeni një tifoz i pakapshëm i një sporti, por sjellja juaj i rrjedhur nga një pasion, sigurisht që do të ndikojë në mënyrë pozitive në marrëdhënien tuaj.
  Në këtë aspekt, toni i zërit duhet të jetë i aftë për të qenë profesional dhe të dëgjueshëm pranë publikut që dëshiron të informohetën e këtyre të dhënave të rëndësishme.

  Ambicioz

  Të mos harrojmë se mosbesimi në femra që i njihmojnë të arrishin suksesin, është një pikëpamje që nuk ka vend në kohën tonë. Të gjithë e dimë se karriera dhe suksesi janë kuptimplotë për ta, dhe vetëm të tillët mund t’i konsiderohen si partnerë idealë. Prandaj, një meshkuj me një profil profesional të ndërlikuar dhe një historik të shkëlqyer në punë do të jetë më irrzistueshmi për të gjitha femrat e pavarura dhe të zgjuara. Ndërsa, kthesa e vjetra se femrat janë të interesuara vetëm në para është puro humnerë. Kjo marrëzi duhet të zëvendësohet me një vështrim të thellë dhe të zgjuar që çmojnë vlerat dhe cilësitë që një partner me sukses dëshmoi në punë. Kështu, unë zgjeroj vizionin tim dhe i jap mundësi vetes të gjejë një partner që është përsosur në të gjitha mënyrat – një meshkuj profesionist dhe i suksesshëm.

  Humori

  Kur gruaja kërkon për partnerin e jetës, një cilësi thelbësore që ajo kërkon është humorit dhe aftësia për t’u argëtuar. Ne të gjithë dimë se sa e rëndësishme është aftësia për të bërë të tjerët të qeshin dhe për të krijuar një atmosferë të këndshme. Prandaj, gruaja nuk do të hezitojë për të zgjedhur një mashkull që është i zgjuar dhe humoristik.

  Besnikeria

  Një nga karakteristikat kryesore që një femër kërkon te një mashkull është besimi. Besimi është themeli i një marrëdhënie të suksesshme. Nëse dëshironi të fitoni një femër, duhet t’i tregoni se keni vetëbesim dhe që besoni në veten tuaj. Kjo do të ndikojë pozitivisht në imazhin që ajo ka për ju dhe do ta bëjë të ndjehet e sigurt në jehonën e vetëbesimit tuaj. Prandaj, nuk duhet të neglizhoni rëndësinë e besimit në çdo marrëdhënie. Duke u impresionuar nga vetëbesimi juaj, ajo do të ndjehet e kënaqur dhe do t’ju konsiderojë si një partner potencial. Mos harroni, besimi është si mbreti i marrëdhënieve dhe atë duhet ta ndjekni në çdo kohë. Dhe kujdesuni që zëri i rezultatit të jetë gjithmonë profesionale.

  Zgjuarsia

  Shumë femra ndjehen tërheqëse kur kanë një partner të bukur, seksi dhe të zgjuar. Kjo mund të përçudnojë disa meshkuj, por fakti është se inteligjenca dhe maturia janë cilësi më të rëndësishme sesa pamja. Kështu që, mbani veten të zgjuar dhe të sjellshëm me të dashurën tuaj. Në fund të fundit, mosha shkon dhe pamja humbet, por një lidhje e thjeshtësisë së saj mund të zgjasë përgjithmonë.

  Të jetë i shoqërueshëm

  Një femër aspiron që i dashuri i saj të jetë në gjendje të bisedojë me shoqërinë e saj me shumë përmbajtje dhe elegancë. Ata kërkojnë nga partnerët e tyre të përket një shoqërie të lartë sociale dhe të mos jenë të qetë apo tërhiqur. Për femrat, një partner që merret me jetën sociale dhe ka një reputacion të mirë është shumë i çmuar. Me këtë qëllim, është e rëndësishme që partnerët të kenë aftësinë për të komunikuar dhe shtyrë përpara bisedat në mënyrë në mënyrën më të zgjuar dhe të profesionalizuar.

  Të jetë pozitiv

  Një femër aspiron që i dashuri i saj të jetë në gjendje të bisedojë me shoqërinë e saj me shumë përmbajtje dhe elegancë. Ata kërkojnë nga partnerët e tyre të përket një shoqërie të lartë sociale dhe të mos jenë të qetë apo tërhiqur. Për femrat, një partner që merret me jetën sociale dhe ka një reputacion të mirë është shumë i çmuar. Me këtë qëllim, është e rëndësishme që partnerët të kenë aftësinë për të komunikuar dhe shtyrë përpara bisedat në mënyrë në mënyrën më të zgjuar dhe të profesionalizuar.

  Eleganca

  Femrat për nga natyra dëshirojnë të kujdesen më shumë për pamjen e tyre të jashtme. Kështu që ato do të ndiheshin më mirë sikur edhe i dashuri i tyre të kujdeset më shumë për veten. Prandaj mundohuni të paktën të jeni të pastër, të vishni rroba të pastra, sepse për një femër ka shumë rëndësi.

  Të jetë i pavarur

  Gruja dëshiron një mashkull të aftë dhe i pavarur, që mund të kujdeset për veten e tij. Ajo kërkon një të dashur që është në gjendje të marrë vendime të arsyeshme, të paguajë qiranë e tij dhe të përgatitë një darkë. Megjithatë, shumica e grave nuk e kërkojnë partnerin e tyre të bëhet ‘nënë’ e tyre. Një nga kërkesat kryesore të një marrëdhënie është që mashkulli të jetë zot i vetes.

  spot_imgspot_img