-1.2 C
Switzerland
More

  Martesa në moshë të re, dhe divorci

  spot_imgspot_img

  Ähnliche

  Çfarë duhet të shmangni kur partneri ju bezdis?

  Nëse në të vërtetë dëshironi që ata të ndryshojnë...

  Çfarë këshillojnë njerëzit që janë në lidhje për më shumë se 20 vite?

  Gjithmonë bëni komplimente për trupin e partnerit tuaj. Kemi parë...

  Konfuziteti rreth gjetjeve për alkoolin

  Çeshtja e abstenuesit ka rëndësi Gjetjet e fundit mbi alkoolin...

  Pse i idealizojmë dashuritë e para?

  Jemi ato që besojmë. A është ky fati, apo...

  A është refuzimi romantik më keq se sa rrugëtimi romantik?

  Si këto pengesa kërcënojnë romancën Frika e refuzimit dhe humbja...

  Teilen

  Nëse dy partnerë kalojnë kohë bashkë, kjo mund të nxjerrë në pah shumë për lidhjen e tyre.

  Shumë kërkime e konfirmojnë faktin se fillimi i një marrëdhënieje mund të ndikojë në rrjedhën dhe daljen e saj.

  Divorci

  Në fakt, për disa çifte, një martesë e hershme mund të jetë thelbi i divorcit të tyre. Sondazhet tregojnë se 45% e çifteve e konsiderojnë moshën e tyre si shkak kryesor të ndarjes së tyre, duke argumentuar se nxitimi për të martuar në moshë të re mund të jetë arsyeja e divorcit.

  Studimi i kryer nga Institutet Studimore Familjare në Universitetin e Jutës vërtetoi se martesa para mosha 32 vjeç redukton ndjeshëm gjithë shanset e ndarjes, përkundër faktit se çiftet më të hershme mund të kenë prirje të divorcimit në vitet 30 dhe 40. Për të përfunduar, të dy studimet konfirmojnë se personat që martohen në mes të moshës së tyre, në moshën 28 deri në 32 vjeç, kanë shanset më të ulëta të divorcit.

  spot_imgspot_img