11 C
Switzerland
More

  Rëndësia e përqafimit të fëmijëve

  spot_imgspot_img

  Ähnliche

  A mund të shërohen çiftet nga tradhëtit

  Çfarë zbulon hulumtimi për procesin e rikuperimit në një...

  Turpi, a mund të jetë i dobishë?

  Rivlerësimi i turpit: rëndësia për rikthimin e përgjegjësisë morale Turpi...

  Avantazhet e qarjes së mirë në një shoqëri të ndarë

  Filmat që shkaktojnë lot, të cilët tani janë të...

  Vendimi për të pasur një fëmijë – ose dy

  Ka ushtrime që mund t'ju ndihmojnë të vendosni për...

  Si ta dini nëse lidhja juaj është toksike

  Njohja e një marrëdhënie të pasigurtë mund të jetë...

  Teilen

  Në kohën moderne që jetojmë, përqafimi mbetet një veprim shumë i rëndësishëm.

  Në botën tonë të sotme, përqafimi vazhdon të mbetet një akt i rëndësishëm që përmbush një nevojë themelore për mes nesh njerëzve. Kur bluajmë ndjenja të trishtimit apo stresit, përqafimi na ofron një kuptim të thellë të ndjeshmërisë dhe qetësisë.

  Perqafo

  Nëndheshmërija paqësore e një përqafimi tejkalon thjeshtë kontakton fizik të shkurtër. Nëpërmjet përqafimit, fëmija juaj do mësojë për emocionet dhe për të dhënë dhe pranuar mirësi njerëzore. Kështu që, mos u fshehni pas një kontakti shkurtër dhe ofroni veten dhe fëmijën tuaj një përqafimi ngrohtës.

  Në dijeninë tonë të përgjithshme, përqafimi është një veprim i rrallë që përmban shumë avantazhe, veçanërisht në rritjen dhe zhvillimin e fëmijëve.

  Ka arsye të mjaftueshme për të përqafuar fëijën tuaj të dashur

  • Dhënien e edukatës dhe zgjuarsisë.

  • Mbani të shëndetshëm.

  • Lumturia e tyre

  • Konrtollo zemërimin tek ata

  spot_imgspot_img