5.3 C
Switzerland
More

  Pyetjet si shpëtim në situata të paqarta

  spot_imgspot_img

  Ähnliche

  Dashuria nuk mjafton

  Përtej dashurisë: zbulimi i vlerave të vërteta në marrëdhënie Në...

  Hiqni filtret dhe përdorni hile të thjeshta për të rritur shkëlqimin tuaj natyror

  Bukuria natyrore: si të shndërrosh vetë-besimin dhe elegancën autentike...

  A duhet ti jap fund kësaj marrëdhënie

  Vendimi për marrëdhënien është i juaji. Mos lejoni të...

  Fillerat dermal: trendi i ri në luftën kundër plakjes

  Fillerat dermal: sekreti i ri për anti-plakje dhe një...

  Elementi ndërtues ose shkatërrues i marrëdhënies

  Hapësira dhe ndërlidhja: Magjia e ndershëmërisë në lidhjet romantike Në...

  Teilen

  Vendosni në provë veten dhe shfaqni cilësi themelore të komunikimit me këto pyetje të zgjuara në momentet kur nuk keni ide për çfarë të flisni me partnerin tuaj!

  A kujtoni atë situatën kur s’keni ide se për cilin temë të flisni? Edhe pse keni kaluar bashkë gjithë javën/fundjavën dhe keni diskutuar për temat e ngjashme, tani nuk gjeni asnjë plan, ndërkohë që jeni në heshtje dhe presni që ai/ajo të japë një sugjerim. Por, mos e humbni shpresën! Specialistët e marrëdhënieve ju propozojnë disa pyetje interesante që mund t’i bëni dhe që do t’ju ndihmojnë të ngrini atmosferën dhe të shkëmbeheni mendime në mënyrë të frytshme.

  CiftiSituata

  Si një eksperte e marrëdhënieve, Mona Green sugjeron:

   1. Nëse do të bëhej një film për jetën tënde, kush do të doje të ishte regjisor dhe kush do të luante rolin tënd?
   2. Cila është një pyetje e çuditshme që ke dashur të ma bësh, por nuk e ke bërë kurrë?
   3. Cila ka qenë këshilla më e mirë që të ka dhënë gjyshja?
   4. Si e imagjinoje veten të rritur kur ishe fëmijë?
   5. Nëse alienët do vinin në tokë, çfarë mund t’u dukej interesante për njerëzit?

  Pyetje të thjeshta:

   1. Nëse do ishe ngjyrë, çfarë ngjyre do ishe?
   2. Cili është ushqimi i preferuar i momentit?
   3. Cili ka qenë seriali i preferuar gjatë periudhës së rritjes?

  Ekspertja e marrëdhënieve Rori Sassoon tregon disa pyetje personale:

   1. Kush puth më mirë, ti apo unë?
   2. Cila është gjëja më e çuditshme që ke vënë re tek unë?
   3. Çfarë zakonesh ke që mendon se i bezdis të tjerët?
   4. Për çfarë kam më shumë gjasa të bëhem virale?
   5. Nëse paratë nuk do ishin problem, ku do të doje të jetoje?

  Pyetjet quiz:

   1. Cili është ushqimi im i preferuar?
   2. Çfarë më pëlqen të bëj më shumë se çdo gjë në botë?
   3. Cila është frika ime më e madhe?
   4. Kur isha fëmijë, çfarë doja të bëhesha kur të rritesha?
   5. Ngjyra ime e preferuar?
  spot_imgspot_img