3.9 C
Switzerland
More

  Vetëm uji nuk mjafton

  spot_imgspot_img

  Ähnliche

  Dietat ekstreme që s’u koronizuan me sukses

  Dietat fantastike që premtuan shumë por dështuan Njerëzit u mashtruan...

  Ushtrimet rrisin lumturinë në marrëdhënien tuaj!

  Palestra: Ushtrimet, çelësi për marrëdhënie më të fortë Dëshironi të...

  Cilësia që ndërton ose shkatërron një marrëdhënie

  Rëndësia e sinqeritetit dhe hapësirës në fazat e hershme...

  Efekti i dashurisë

  Dashuria: gjuha universale që ndez shumë poezi dhe balada. Ajo...

  Truki për produktivitet është të thuash “Jo”

  Kulmi i rritjes së produktivitetit qëndron në mohimin afirmativ:...

  Teilen

  Pse uji nuk është gjithmonë zgjidhja: Këshilla të rrezikshme pastrimi për shtëpinë tuaj

  Uji është padyshim një agjent pastrimi i pakrahasueshëm. Efektiviteti i tij në pastrimin e papastërtive dhe yndyrës në shtëpinë tuaj është i pakrahasueshëm. Është gjithashtu dukshëm më miqësor ndaj mjedisit se produktet e tjera të pastrimit kimik në treg. Megjithatë, është e rëndësishme të mbani mend se uji nuk është i përshtatshëm për të gjitha sipërfaqet. Ja disa gjëra që nuk duhet t’i pastroni kurrë me ujë:

  1. Paisjet elektronike

  Uji dhe pajisjet elektronike nuk duhet të vijnë kurrë në kontakt. Rezultati mund të jetë katastrofik! Shmangni pastrimin e pajisjeve elektronike si televizorët, kompjuterët dhe telefonat inteligjentë me ujë.

  Wachsbeschichtete

  2. Druri

  Ndërsa është joshëse të përdoret uji për të pastruar orendite e druritë, ai duhet shmangur. Uji mund të shkaktojë fryrje dhe deformim të fibrave të drurit.

  3. Sipërfaqe të veshura me dyll

  Nëse përpiqeni të pastroni me ujë sipërfaqet e veshura me dyll si mobiljet dhe dyshemetë, mund ta shkatërroni shtresën e dyllit.

  4. Qilima dhe mobilje të veshur me susta

  Shumica e qilimave dhe mobiljeve të veshur me susta nuk janë të përshtatshme për pastrim me ujë. Mund të bëjë që pëlhura të zbardhet dhe të nxisë rritjen e mykut.

  Pra, mbani mend, uji është një agjent pastrimi i pakrahasueshëm, por mbani mend se ai ka kufijtë e tij!

  spot_imgspot_img