11 C
Switzerland
More

  Arsyet e mundshme pse partneri ju refuzon në shtrat

  spot_imgspot_img

  Ähnliche

  A mund të shërohen çiftet nga tradhëtit

  Çfarë zbulon hulumtimi për procesin e rikuperimit në një...

  Turpi, a mund të jetë i dobishë?

  Rivlerësimi i turpit: rëndësia për rikthimin e përgjegjësisë morale Turpi...

  Avantazhet e qarjes së mirë në një shoqëri të ndarë

  Filmat që shkaktojnë lot, të cilët tani janë të...

  Vendimi për të pasur një fëmijë – ose dy

  Ka ushtrime që mund t'ju ndihmojnë të vendosni për...

  Si ta dini nëse lidhja juaj është toksike

  Njohja e një marrëdhënie të pasigurtë mund të jetë...

  Teilen

  Arsyet e mundshme për refuzimet seksuale në një marrëdhënie.

  Nëse jeni refuzuar vazhdimisht nga partneri juaj, mos mendoni se arsyeja është vetëm për faktin se nuk dëshiron të jetë më me ju.

  Jo sex 02

  Testosteron i ulët

  Problemi i refuzimit seksual në një marrëdhënie është më kompleks dhe mund të jetë rezultat i faktorëve psikologjikë në mashkull. Një numër arsyesh, si ulja e nivelit të testosteronit ose mungesa e tërheqjes seksuale, mund të shpjegojnë këtë sjellje.

  Ka humbur interesin seksual

  Në disa raste, mungesa e interesit për seks mund të jetë shkak i problemeve shëndetësore.

  Ankthi për performancën

  Duket se shumë burra vuajnë nga frika e dështimit në krevat. Kjo ka ndikim negativ në aktivitetet seksuale dhe i bën ata joaktivë.

  Lidhjet e dyfishta

  Ka shumë arsye pse një partner mund të hyjë në një marrëdhënie paralele dhe zhgënjimi në jetën intime në marrëdhënien zyrtare është vetëm një nga to. Nëse një çift gjendet në një situatë të tillë, duhet të diskutojnë për të zbuluar shkakun e tradhtisë dhe mundësitë për zgjidhje. Nëse janë në vështirësi, duhet të kërkojnë ndihmë nga një këshilltar specialist.

  spot_imgspot_img