0.2 C
Switzerland
More

  Tani mund të shkarkojmë video-Reels nga llogaritë publike në Instagram

  spot_imgspot_img

  Ähnliche

  Probleme në marrëdhënie

  Nëse keni dyshime për marrëdhënien tuaj, është e rëndësishme...

  Çfarë duhet të shmangni kur partneri ju bezdis?

  Nëse në të vërtetë dëshironi që ata të ndryshojnë...

  Çfarë këshillojnë njerëzit që janë në lidhje për më shumë se 20 vite?

  Gjithmonë bëni komplimente për trupin e partnerit tuaj. Kemi parë...

  Konfuziteti rreth gjetjeve për alkoolin

  Çeshtja e abstenuesit ka rëndësi Gjetjet e fundit mbi alkoolin...

  Pse i idealizojmë dashuritë e para?

  Jemi ato që besojmë. A është ky fati, apo...

  Teilen

  Instagram-i ka prezantuar një funksion të ri që i lejon përdoruesit të shkarkojnë video Reels të shpërndara nga të tjerët dhe t’i ndajnë ato jashtë aplikacionit.

  Shpërndarja dhe Shkarkimi bëhen të lehtë: Një udhërrëfyes për llogaritë publike

  Sipas Telegraph, aplikacioni konkurrent i video-këngëve TikTok ka këtë funksion që prej vitesh dhe gëzon një popularitet të madh te përdoruesit që ndajnë këto video jashtë aplikacionit. Adam Mosseri, CEO i Instagramit, njoftoi të martën se përdoruesit amerikanë tani mund të shkarkojnë videon Reels në celularët e tyre. Kjo mund të bëhet lehtësisht përmes butonit “Ndaj” dhe opsioni “Shkarko”, por vetëm llogaritë publike kanë të drejtë. Nëse llogaritë publike nuk dëshirojnë të përdorin këtë opsion, ata mund ta çaktivizojnë atë.

  Pile of 3D Instagram Logos

  Ndërsa Mosser nuk përmendi në mënyrë specifike nëse bobina e shkarkuar ka një logo në Instagram, imazhi i tij i postuar tregon qartë se videoja përfshin logon dhe emrin e llogarisë nga e cila është shkarkuar video – ngjashëm me TikTok. Sidoqoftë, një aspekt interesant është se Instagram në përgjithësi i lejon përdoruesit e tij të shkarkojnë bobina pa logo, të cilat mund të jenë ruajtur në modalitetin e redaktimit.

  spot_imgspot_img