15.1 C
Switzerland
More

  Karakteristikat që femrat pëlqejnë tek një mashkull

  spot_imgspot_img

  Ähnliche

  Respekti, themeli i marrëdhënieve

  Elementi kyç në çdo marrëdhënie është respekti; humbja e...

  Ndryshoni perspektivën në romancë!

  Kini pritshmri realiste për marrëdhëniet dhe romancën Dashuria nuk është...

  Jeni së bashku për arsyet e duhura

  Mësimet e dashurisë Para se të fillojmë të flasim për...

  Kërkoni pozitivetin: Mësim për çiftet e reja

  Një udhëzim për të forcuar marrëdhënien në çift Shumë çifte...

  Lumturia që kërkoni është tashmë këtu!

  Kam qenë një kërkues i lumturisë për shumë, shumë...

  Teilen

  Ka një stereotip se të gjithë meshkujt besojnë se femrat janë të interesuara vetëm për para, por kjo është një kuptim i gabuar dhe i padrejtë. Nuk mund të përgjithësohet në këtë mënyrë për të gjitha femrat. Për disa femra, para mund të jetë një faktor i rëndësishëm, por në përgjithësi ata kërkojnë me shumë se sa një burrë që ka para.

  Cifti

  Çdo femër dëshiron të ndihet e vlerësuar nga mashkulli me të cilin planifikon të fillojë një marrëdhënie, kështu që meshkujt duhet të kenë kujdes në sjelljet dhe veprimet e tyre, për t’i bërë ato të bëhen tërheqëse për to. Në fakt, ekzistojnë disa cilësi që një femër vlerëson vërtet tek një mashkull, cilësi që ju i sjellim më poshtë.

  Të shmangni vetëpromovimin dhe të tregoni ndihmësinë dhe kujdesin ndaj vajzave në mënyrë të njëjta me të cilat doni t’i trajtoni ato është shumë e rëndësishme. Përveç kësaj, nuk duhet të neglizhoni në asnjë mënyrë ndjenjat e tyre dhe duhet të jeni të kujdesshëm në mënyrën e trajtimit të tyre pa u bërë prejardhjen e tyre kriter i vlerësimit.

  Të ketë pasion

  Për të sjellë një ndryshim pozitiv në mes të dy personave, duhet të ndiqni një strategji të përkushtuar për të ruajtur një lidhje të fortë. Pasioni është një nga 10 gjërat që femrat dëshirojnë. Përse? Sepse ato dëshirojnë të kalojnë kohë me një person që mund të krijojë një aventurë të gjallëruar dhe me një lidhje të madhe. Dhe kjo është arsyeja pse gratë duan një burrë me shumë pasion, të cilin e shfaqin në të gjitha aspektet e jetës së tyre.
  Sigurisht, është e mirë që të keni pasion për ekipin tuaj të futbollit, por gratë dëshirojnë që ju ta shfaqni atë pasion edhe për ta. Prandaj, tregoni interesin tuaj në ato gjëra që ato i ndjejnë tërheqëse dhe angazhoni veten tuaj për t’i kënaqur ato në mënyrat më të mira të mundshme.
  Gjithashtu, është shumë e rëndësishme që të keni një ton të zërit profesional dhe të tregohet një ndjenjë e sinqertë kur flisni për pasionin tuaj dhe për atë të tyre.

  Të jetë ambicioz

  Të gjithë burrat kanë një pamje të gabuar në lidhje me femrat, që ato interesohen vetëm për para. Kjo ide është fare e pavërtetë. Në fakt, nuk mund të përgjithësojmë në këtë mënyrë duke i vendosur të gjitha femrat në një grup. Ata që janë interesuar për një partner joshës dhe inteligjent, shpesh e kërkojnë tek meshkujt me karrierë të suksesshme dhe këmbëngulës. Kur një mashkull është i përkushtuar ndaj punës së tij dhe tregon aftësi të shquara, atëherë fiton statusin e një partneri të përsosur.

  Cifti

  Të ketë sens të humorit

  Kur femrat janë në kërkim të partnerit të tyre të jetës, një nga karakteristikat kryesore që ata e kërkojnë është një dozë e mirë humorit. Në fakt, ne e dimë qësa të rëndësishme janë këto momente të argëtimit në jetën tonë, dhe si pasojë, të jesh i zgjuar dhe i mirëndjellësuar, mund të ndikojë në mënyrë pozitive në emocionet e tyre.

  Të jetosh një jetë të qesharake është një kualitet i çmuar dhe një i cili do të të bëjë të popullorizohesh në mesin e miqve dhe partnerëve. Prandaj, për femrat, një mashkull i zgjuar dhe një i cili ka një “qejf” për humor është i një rëndësie të veçantë. Në këtë mënyrë, ata mund të jenë në gjendje të krijojnë marrëdhënie të shëndetshme dhe pozitive me ta në të ardhmen.

  Të jetë i besueshëm

  Një nga faktorët kyç për një femër që kërkon një partner meshkuj është besimi në vetvete. Besimi është një faktor që bën dallim. Si burrë, është e rëndësishme të tregoni një nivel të lartë të vetëbesimit tek femrat, pasi kjo demonstron karakter dhe siguri në vetvete.

  Për të bërë një përshtypje të mirë tek femrat, duhet të jeni kreativ në suasionin e tyre. Tregoni se ju jeni një burrë i sigurt dhe pasionantë në jetën tuaj. Kjo do t’i nxisë ato të kenë një ndjesi të besimit tek ju.

  Të jetë i zgjuar

  Shumë gra duan që partneri i tyre të jetë i bukur, seksi dhe i zgjuar. Kjo mund të jetë e rëndë për disa meshkuj, por është më mirë t’i tregoni partnerit se sa më shumë çmoni inteligjencën dhe maturinë sesa pamjen fizike.

  Të jetë i shoqërueshëm

  Një femër dëshiron që i dashuri i saj të jetë në gjendje të kryejë një bisedë të mirëfilltë me shoqërinë e saj. Femrat duan që mashkulli i tyre t’i përket një shoqërie të lartë sociale. Ato nuk e duan mashkullin që hesht, duan që i dashuri i tyre të ketë një jetë sociale.

  Të ketë shkathtësi komunikuese

  Shumë shpesh femrat ngacmohen në lidhje me kapacitetin e tyre për bisedë. Meshkujt edhe injorojnë ndonjëherë dëshirat e femrave, apo mënyrën se si ato flasin për problemet që i shqetësojnë, dhe shpeshherë nuk ua varin veshin bisedave të tyre. Ndonjëherë femra ka nevojë të dëgjohet nga ju. Mashkulli duhet t’i tregojë të dashurës së tij se ka kapacitet ta dëgjojë atë se për çfarë ajo ka nevojë. Prandaj ju duhet të bëheni më të dëgjueshëm.

  Të jetë pozitiv

  Një ndër 10 gjërat që ferma i dëshiron është edhe pozitiviteti. Femrat nuk e duan cinizmin dhe sarkazmin. Sepse cinizmi dhe sarkazma ka vendin e vet,por të jesh i njëjti gjatë gjithë kohës është rraskapitëse. Në anën tjetër, duke qenë në praninë e një personi që ka opinion pozitiv për jetë, kjo mund edhe t’i sjellë energji pozitive një femre. Një person optimist i bën të tjerët të ndihen mirë. Optimizmi mund të jetë ngjitës dhe frymëzues, prandaj ne ju rekomandojmë të jeni sa më optimist me të dashurën tuaj.

  Kujdesi për pamjen

  Nënatyra, të gjitha femrat dëshirojnë të kujdesen sa më shumë për pamjen e tyre të jashtme. Kjo ndihmon në rritjen e vetëbesimit dhe ndjekjen e një jete të lumtur. Kështu që, për të siguruar ndjenjën e mirëqenies, ato dëshirojnë që edhe partneri i tyre të kujdeset më shumë për veten.

  Për t’i bërë femrat të ndjehen si në qiell, duhet të paktën të jeni të pastër dhe të vishni rroba të pastra. Sepse, në sytë e një femre, kjo është po aq e rëndësishme sa edhe jeta e saj. Prandaj, mundohuni të jeni të zgjuar dhe të përkushtuar ndaj pamjes, sepse një femër e lumtur është një partner i lumtur.

  Të jetë i pavarur

  Një partneresë dëshiron një mashkull që mund të kujdeset për veten e tij. Ajo dëshiron një partner të aftë dhe të pavarur që mund të marrë vendime të mençura. Do që të dashuri i saj mund të financojë veten dhe të jetë në gjendje të përgatisë një darkë të shijshme. Në të njëjtën kohë, është gabim të besohet se femrat duan të jenë “mamaja” e tyre të dashur. Në fakt, një nga gjërat më të rëndësishme që kërkon një marrëdhënie të qëndrueshme është që mashkulli të jetë në gjendje të jetojë me veten e tij si një person i pavarur dhe i zotë.

  spot_imgspot_img