-1.2 C
Switzerland
More

  A ju ndihmon ngrënia e mëngjesit të humbni peshë?

  spot_imgspot_img

  Ähnliche

  Dashuria nuk mjafton

  Përtej dashurisë: zbulimi i vlerave të vërteta në marrëdhënie Në...

  Hiqni filtret dhe përdorni hile të thjeshta për të rritur shkëlqimin tuaj natyror

  Bukuria natyrore: si të shndërrosh vetë-besimin dhe elegancën autentike...

  A duhet ti jap fund kësaj marrëdhënie

  Vendimi për marrëdhënien është i juaji. Mos lejoni të...

  Fillerat dermal: trendi i ri në luftën kundër plakjes

  Fillerat dermal: sekreti i ri për anti-plakje dhe një...

  Elementi ndërtues ose shkatërrues i marrëdhënies

  Hapësira dhe ndërlidhja: Magjia e ndershëmërisë në lidhjet romantike Në...

  Teilen

  A ka nevojë vërtet të ha mëngjes për të humbur peshë?

  Edhe pse disa dëshmi duket të tregojnë në këtë drejtim, ato janë kritikuar përfshirë deformimin e të dhënave të tyre vetjake dhe të shkenacave të tjera.
  Mengjesi 02

  A është kjo e vërtetë?

  Argumenti për mëngjesin si kurë për humbjen e peshës shkon kështu: nëse hani mëngjes, nuk do të keni kaq shumë uri gjatë ditës dhe do të hani më pak kalori në mbrëmje kur trupi juaj është më pak aktiv.
  Studimet kanë treguar se nuk ka shumë rëndësi kur merrni kaloritë tuaja. Për pjesën më të madhe trupi juaj trajton një kalori si një kalori, qoftë që ta hani në mbrëmje apo në mëngjes.
  Ka një studim që zbuloi një ndryshim të caktuar në shëndet midis atyre që nuk hajn mëngjesin dhe atyre që nuk e hajn darkën.
  Në atë studim, indiviidët që harrojnë mëngjesin treguan shenja të inflamacionit të rritur në gjakun e tyre. Kjo mund të jetë një arsye potenciale për të ngrënë mëngjes në mëngjes, por të mirat e shëndetit të mëngjesit nuk janë provuar me përfundim të sigurt.
  Studimi tjetër zbuloi se njerëzit humbën peshë nëse ata ndryshuan rutinën, duke filluar një rutinë të re të mëngjesit ose duke filluar ta harrojnë mëngjesin. Në të dy rastet, individët që ndryshuan kohën kur zakonisht hanin kaloritë e tyre humbën më shumë peshë.
  spot_imgspot_img