3.9 C
Switzerland
More

  Seks pikant me pak turp

  spot_imgspot_img

  Ähnliche

  Dietat ekstreme që s’u koronizuan me sukses

  Dietat fantastike që premtuan shumë por dështuan Njerëzit u mashtruan...

  Ushtrimet rrisin lumturinë në marrëdhënien tuaj!

  Palestra: Ushtrimet, çelësi për marrëdhënie më të fortë Dëshironi të...

  Cilësia që ndërton ose shkatërron një marrëdhënie

  Rëndësia e sinqeritetit dhe hapësirës në fazat e hershme...

  Efekti i dashurisë

  Dashuria: gjuha universale që ndez shumë poezi dhe balada. Ajo...

  Truki për produktivitet është të thuash “Jo”

  Kulmi i rritjes së produktivitetit qëndron në mohimin afirmativ:...

  Teilen

  Të gjithë ne kërkojmë më shumë energji në jetën tonë seksuale, por disa prej nesh ndjehen pak të turpshëm për t’u ndjekur

  Përveçse për të shijuar, seksualiteti është një pjesë thelbësore e jetës sonë. Por çfarë ndodh kur nuk marrim guximin të eksplorojmë dhe të testojmë fantazitë tona?

  Grua_turp_seks

  1. Si ta bëni pikante jetën tuaj seksuale edhe nëse jeni pak të turpshme

  2. Një ditë pushimi nga puna për të dy: si justifikim për të kaluar kohë bashkë.

  3. Këmbeni mesazhe flirtuese në mes të një mbledhjeje pune.

  4. Rregull i ri: thuajeni komplimentin që po mendoni për njëri-tjetrin.

  5. Një ëmbëlsirë, por me dy lugë për ju të dy.

  6. Takim në rrugë, pasi keni disa kohë që nuk jeni parë.

  7. Uluni në radhën e fundit të poltronave të kinemasë.

  8. Të fjeturit nudo gjatë të dielave paradite.

  Grua_turp_seks

  9. Lërini të thahen në banjë, gjoja si rastësisht, veshjet tuaja intime më seksi.

  10. Gjithmonë thuajini njëri-tjetrit “Natën e mirë”.

  spot_imgspot_img