-0.2 C
Switzerland
More

  Cili sistem është më i lehtë për t’u përdorur – Android apo iOS?

  spot_imgspot_img

  Ähnliche

  Çfarë duhet të shmangni kur partneri ju bezdis?

  Nëse në të vërtetë dëshironi që ata të ndryshojnë...

  Çfarë këshillojnë njerëzit që janë në lidhje për më shumë se 20 vite?

  Gjithmonë bëni komplimente për trupin e partnerit tuaj. Kemi parë...

  Konfuziteti rreth gjetjeve për alkoolin

  Çeshtja e abstenuesit ka rëndësi Gjetjet e fundit mbi alkoolin...

  Pse i idealizojmë dashuritë e para?

  Jemi ato që besojmë. A është ky fati, apo...

  A është refuzimi romantik më keq se sa rrugëtimi romantik?

  Si këto pengesa kërcënojnë romancën Frika e refuzimit dhe humbja...

  Teilen

  Një raport nga zbuloi se përdoruesit e Android kanë më pak probleme duke përdorur pajisjet e tyre në krahasim me përdoruesit e iOS.

  Pse përdoruesit e iPhone kërkojnë ndihmë më shpesh sesa përdoruesit e Android

  Raporti arriti në fund të asaj se sa shpesh përdoruesit e dy sistemeve kërkuan ndihmë me operacione të thjeshta si regjistrimi i ekranit ose ndarja e vendndodhjes. Analiza tregoi se përdoruesit e iPhone në SHBA kishin nevojë për mbështetje për funksione të tilla bazë 58% më shpesh sesa përdoruesit e Android – gjithsej rreth 358,000 kërkesa në muaj.

  Veçanërisht i dukshëm ishte ndryshimi domethënës kur u pyetën se si të fshinin të gjitha përmbajtjet dhe cilësimet: përdoruesit e iOS e bënin këtë pyetje gjashtë herë më shpesh sesa përdoruesit e Android.

  Studimi i madh: Android performon më mirë se iOS

  Një studim i ri krahasoi përdorshmërinë e Android dhe iOS, duke zbuluar se Android performon më mirë se iOS në 10 nga 12 operacione, sepse më pak përdorues kanë nevojë për udhëzime. Sidoqoftë, doli që iOS ka ende avantazh kur bëhet fjalë për regjistrimin e ekranit dhe skanimin e kodit QR. Edhe pse shpesh diskutohen ndryshimet midis dy sistemeve operative, ky studim tregon se Android mund të jetë më i lehtë për t’u përdorur për përdoruesin mesatar.

  spot_imgspot_img