5.3 C
Switzerland
More

  Elementi ndërtues ose shkatërrues i marrëdhënies

  spot_imgspot_img

  Ähnliche

  Dashuria nuk mjafton

  Përtej dashurisë: zbulimi i vlerave të vërteta në marrëdhënie Në...

  Hiqni filtret dhe përdorni hile të thjeshta për të rritur shkëlqimin tuaj natyror

  Bukuria natyrore: si të shndërrosh vetë-besimin dhe elegancën autentike...

  A duhet ti jap fund kësaj marrëdhënie

  Vendimi për marrëdhënien është i juaji. Mos lejoni të...

  Fillerat dermal: trendi i ri në luftën kundër plakjes

  Fillerat dermal: sekreti i ri për anti-plakje dhe një...

  Elementi ndërtues ose shkatërrues i marrëdhënies

  Hapësira dhe ndërlidhja: Magjia e ndershëmërisë në lidhjet romantike Në...

  Teilen

  Hapësira dhe ndërlidhja: Magjia e ndershëmërisë në lidhjet romantike

  Në fillim të një lidhje, shpesh fshehim të vërtetën të përfshira në ëndrrën e dashurisë. Por, ç’ndodh nëse çelësi i lumturisë është ndershkëmia, jo maskat që mbajmë?

  Cifti 03

  Ndërlidhja dhe frika

  Frika e ndershkëmisë në një lidhje mund të jetë më e dëmshme se sa mendoni, qoftë ajo e vogël si preferenca e ushqimit ose e madhe si një sëmundje e transmetueshme. Ndërshkëmia është kyçe, pavarësisht përvojës së mëparshme.

  Si fshehja e të vërtetës ndikon në lidhjet romantike

  Duke fshehur të vërtetën, jeni duke jetuar një gënjeshtër dhe e mohoni partnerin tuaj prej të njohurit të vërtetës tuaj. Kur e vërteta zbulohet, partneri juaj mbetet te zgjedhja mes personit që e donte, dhe personit me bagazh.

  Autenticiteti në fillim të marrëdhënies: një Dëshmi e dashurisë së vërtetë

  Koha më e mirë për t’u shfaqur autentik ndaj partnerit është në fillim të marrëdhënies. Nëse ju duan për atë që jeni, do të ju pranojnë me të mira dhe të këqija. Nëse nuk e bëjnë, atëherë marrëdhënia nuk ishte e destinuar të ishte.

  Marrëdhëniet autentike: Çelësi i intimitetit dhe transformimit

  Këtu është edhe një gjë për të marrë parasysh: sa më i hapur jeni rreth vetes tuaj ndaj partnerit tuaj, aq më shumë ai ose ajo do të ndihet i sigurt t’i ndajë me ju gjërat rreth vetes së tij/së saj. Autenticiteti mundëson dy gjëra të rëndësishme: ai siguron se jeni vetvetja dhe e bën shumë më të lehtë zgjidhjen e konflikteve të pashmangshme që të gjithë partnerët kanë herë pas here.

  Përqafoni autenticitetin në marrëdhënien tuaj në çdo fazë. Zotohuni të jeni transparentë rreth emocioneve dhe nevojave tuaja fillimisht sot. Mund të vëreni transformime të mahnitshme si tek ju ashtu dhe tek bashkëshorti juaj kur ju angazhoheni të “flisni të vërtetën e tyre”.

  spot_imgspot_img