-1.2 C
Switzerland
More

  Rëndësia e përqafimit të fëmijëve

  spot_imgspot_img

  Ähnliche

  Dashuria nuk mjafton

  Përtej dashurisë: zbulimi i vlerave të vërteta në marrëdhënie Në...

  Hiqni filtret dhe përdorni hile të thjeshta për të rritur shkëlqimin tuaj natyror

  Bukuria natyrore: si të shndërrosh vetë-besimin dhe elegancën autentike...

  A duhet ti jap fund kësaj marrëdhënie

  Vendimi për marrëdhënien është i juaji. Mos lejoni të...

  Fillerat dermal: trendi i ri në luftën kundër plakjes

  Fillerat dermal: sekreti i ri për anti-plakje dhe një...

  Elementi ndërtues ose shkatërrues i marrëdhënies

  Hapësira dhe ndërlidhja: Magjia e ndershëmërisë në lidhjet romantike Në...

  Teilen

  Në kohën moderne që jetojmë, përqafimi mbetet një veprim shumë i rëndësishëm.

  Në botën tonë të sotme, përqafimi vazhdon të mbetet një akt i rëndësishëm që përmbush një nevojë themelore për mes nesh njerëzve. Kur bluajmë ndjenja të trishtimit apo stresit, përqafimi na ofron një kuptim të thellë të ndjeshmërisë dhe qetësisë.

  Perqafo

  Nëndheshmërija paqësore e një përqafimi tejkalon thjeshtë kontakton fizik të shkurtër. Nëpërmjet përqafimit, fëmija juaj do mësojë për emocionet dhe për të dhënë dhe pranuar mirësi njerëzore. Kështu që, mos u fshehni pas një kontakti shkurtër dhe ofroni veten dhe fëmijën tuaj një përqafimi ngrohtës.

  Në dijeninë tonë të përgjithshme, përqafimi është një veprim i rrallë që përmban shumë avantazhe, veçanërisht në rritjen dhe zhvillimin e fëmijëve.

  Ka arsye të mjaftueshme për të përqafuar fëijën tuaj të dashur

  • Dhënien e edukatës dhe zgjuarsisë.

  • Mbani të shëndetshëm.

  • Lumturia e tyre

  • Konrtollo zemërimin tek ata

  spot_imgspot_img