3.3 C
Switzerland
More

  Opsionet e dushit dhe humbja e flokëve

  spot_imgspot_img

  Ähnliche

  Dietat ekstreme që s’u koronizuan me sukses

  Dietat fantastike që premtuan shumë por dështuan Njerëzit u mashtruan...

  Ushtrimet rrisin lumturinë në marrëdhënien tuaj!

  Palestra: Ushtrimet, çelësi për marrëdhënie më të fortë Dëshironi të...

  Cilësia që ndërton ose shkatërron një marrëdhënie

  Rëndësia e sinqeritetit dhe hapësirës në fazat e hershme...

  Efekti i dashurisë

  Dashuria: gjuha universale që ndez shumë poezi dhe balada. Ajo...

  Truki për produktivitet është të thuash “Jo”

  Kulmi i rritjes së produktivitetit qëndron në mohimin afirmativ:...

  Teilen

  Dushi në formë të gabuar, shkakton rënie të flokëve

  Sam Cinkir, CEO i “Este Medical Group”, theksoi se është mjaft e rëndësishme të jemi të vetëdijshëm për dëmet që mund të shkaktohen në flokët tanë nga dushet e nxehta. Duke e kuptuar se cilat janë faktorët kryesorë të shkaktarë të dëmtimeve, ai shpjegoi se uji i nxehtë mund të vë në rrezik shëndetin e përgjithshëm të fijeve të flokëve.

  “Ndërsa dushja ndihmon në relaksimin tonë fizik, një ujë shumë i nxehtë mund të dëmtojë lëkurën dhe flokët tuaj. Ky efekt ngadalëson rrjedhjen e gjakut dhe mund të ndikojë në qarkullimin e panevojshëm në skalp, duke ndikuar në shëndetin dhe rritjen e flokëve tona.” shtoi ai.

  Elementët të tilla si rënja e flokëve dhe zbokthi mund të jenë shumë të shqetësueshëm dhe dëmtues për vetëvete, dhe ai paralajmëroi për nevojën për të marrë masat e duhura për të shmangur këto shfaqje të përbashkëta në dushin tonë të përditshëm.

  Me fjalë të tjera, si qëllim kryesor, duhet të kemi kujdes në zgjedhjen e temperaturës së ujit në dushin tonë dhe të sigurohemi nga një qarkullim i mirë i gjakut në lëkurën tonë kryesisht tek sërish, për shëndetin dhe bukurinë e flokëve tanë.

  spot_imgspot_img