3.9 C
Switzerland
More

  Arsyet e mundshme pse partneri ju refuzon në shtrat

  spot_imgspot_img

  Ähnliche

  Dietat ekstreme që s’u koronizuan me sukses

  Dietat fantastike që premtuan shumë por dështuan Njerëzit u mashtruan...

  Ushtrimet rrisin lumturinë në marrëdhënien tuaj!

  Palestra: Ushtrimet, çelësi për marrëdhënie më të fortë Dëshironi të...

  Cilësia që ndërton ose shkatërron një marrëdhënie

  Rëndësia e sinqeritetit dhe hapësirës në fazat e hershme...

  Efekti i dashurisë

  Dashuria: gjuha universale që ndez shumë poezi dhe balada. Ajo...

  Truki për produktivitet është të thuash “Jo”

  Kulmi i rritjes së produktivitetit qëndron në mohimin afirmativ:...

  Teilen

  Arsyet e mundshme për refuzimet seksuale në një marrëdhënie.

  Nëse jeni refuzuar vazhdimisht nga partneri juaj, mos mendoni se arsyeja është vetëm për faktin se nuk dëshiron të jetë më me ju.

  Jo sex 02

  Testosteron i ulët

  Problemi i refuzimit seksual në një marrëdhënie është më kompleks dhe mund të jetë rezultat i faktorëve psikologjikë në mashkull. Një numër arsyesh, si ulja e nivelit të testosteronit ose mungesa e tërheqjes seksuale, mund të shpjegojnë këtë sjellje.

  Ka humbur interesin seksual

  Në disa raste, mungesa e interesit për seks mund të jetë shkak i problemeve shëndetësore.

  Ankthi për performancën

  Duket se shumë burra vuajnë nga frika e dështimit në krevat. Kjo ka ndikim negativ në aktivitetet seksuale dhe i bën ata joaktivë.

  Lidhjet e dyfishta

  Ka shumë arsye pse një partner mund të hyjë në një marrëdhënie paralele dhe zhgënjimi në jetën intime në marrëdhënien zyrtare është vetëm një nga to. Nëse një çift gjendet në një situatë të tillë, duhet të diskutojnë për të zbuluar shkakun e tradhtisë dhe mundësitë për zgjidhje. Nëse janë në vështirësi, duhet të kërkojnë ndihmë nga një këshilltar specialist.

  spot_imgspot_img