5 C
Switzerland
More

  Pastrimi me akull të thatë

  spot_imgspot_img

  Ähnliche

  Njerëzit më jetëgjatë në botë i hanë këto 4 erëza

  Njerëzit më jetëgjatë në botë: Sekretet e zonave blu Pesë...

  Edhe vajzat mund të bëhen superheroina

  Vajzat mund të jenë superheroina Çdo histori ka superheroinën e...

  Peshëngritja dhe përtëritja e lëkurës

  Ushtrimi ka përfitime mahnitëse për lëkurën, veçanërisht peshëngritja Ushtrimi njihet...

  Përqindja e duhur e ushqimit dhe ushtrimeve

  Dieta dhe ushtrimi si shtylla e transformimit trupor Çelësi për...

  Teilen

  Pastrimi me akull të thatë – i shpejtë dhe efikas

  Falë përparësive të shumta, astrimi me akull të thatë po bëhet gjithnjë e më i popullarizuar nga kompanitë dhe individët privatë. Kjo metodë e provuar dhe e testuar është dëshmuar të jetë jashtëzakonisht efektive, veçanërisht në sektorët industrialë, të mallrave të konsumit, ushqimit, elektronikës dhe farmaceutikës. Qoftë pastrimi dhe dezinfektimi i pajisjeve, trajtimi i fibrave të qelqit, metaleve dhe plastikës ose trajtimi i sipërfaqeve – pastrimi i akullit të thatë është bindës në të gjithë botën dhe për këtë arsye është një metodë pastrimi jashtëzakonisht efektive.

  Aplikimi dhe avantazhet e Pastrimi me akull të thatë

  Pastrimi me akull të thatë – një metodë novatore në të cilën një rrymë e dioksidit të karbonit të thatë (CO2) synohet në sipërfaqen që do të pastrohet. Për shkak të efektit të jashtëzakonshëm gërryes të avionit, papastërtitë, pluhuri dhe papastërtitë mund të hiqen jo vetëm shpejt, por edhe me efikasitet. Megjithatë, ajo që me të vërtetë e veçon këtë proces është mungesa e plotë e kimikateve të dëmshme. Në këtë mënyrë, ne mbrojmë jo vetëm mjedisin, por edhe shëndetin e klientëve dhe punonjësve tanë të vlefshëm. Përveç kësaj, nuk ka kosto asgjësimi për agjentët e pastrimit!

  Trockeneisreinigung-2

  Për shkak të mungesës së avullit të ujit, ne mbrojmë edhe materialet përkatëse, të cilat nuk shkaktojnë gërryerje të lagësht – sipërfaqet tuaja mbeten të padëmtuara. Kjo na mundëson të pastrojmë me shpejtësi rrufeje me ndërprerje të shkurtra pa pasur nevojë të çmontojmë asnjë pjesë të pajisjes. Dhe pjesa më e mirë? Ne në Dubacher’s Schnellservice ju ofrojmë gjithashtu këtë shërbim gjatë kohës së pushimit – duke përfshirë të dielat dhe festat publike si dhe gjatë natës. Kështu që na besoni dhe na lejoni t’i japim sipërfaqeve tuaja një shkëlqim të ri!

  Dëshironi rrezatim provë nga Dubacher Schnellservice?

  Nuk jeni i sigurt nëse pastrimi me akull të thatë është i duhuri për ju? Opsionale, ne mund të planifikojmë një vendosje testimi celular me ju. Një zonë e zgjedhur me ju i nënshtrohet një rrezatimi testues – na kontaktoni.

  spot_imgspot_img