TUNG

Sot pas një sëmundje të shkurtër ka vdekur aktori Ahmet Spahiu. Aktori Spahiu ka lënë një bagazh të madh artistik me rolet e tij në...
video

Fjolla Morina ka lansuar hitin e saj më të ri me të cilin duket sikur u shpall “luftë” yjeve të estradës shqiptare. Këngëtarja, e cila...

ARGËTIM

Me rritjen e mungesës të bimëve të kafesë janë rritur falsifikimet duke përdorur substanca të tjera të tilla si gruri, elbi, gruri, soje dhe...

SPORT

Dënimi vjen si pasojë e mosrespektimit të rregullave nga drejtuesit e klubit në lidhje me blerjet e lojtarëve minorenë jo spanjollë. Barcelona duhet ti bëjë...

Martketing

Reklamoni Biznesin tuaj në portalin tung – kërkoni Ofertë përmes E-Mailit: marketing@tung.ch

Video Interesante

video

Shpeshherë njerëzit ankohen për teka dhe për çështje që nuk përbëjnë probleme shqetësuese... Në videon e mëposhtme paraqitet një djalosh, që përtej pengesave që ka...